7 forskellige måder at binde din sarong på


En sarong er et ’’must have’’ når det er sommer og du skal på stranden på en dejlig varm dag med fuld sol. Ikke nok med at den er trendy og moderigtig, så er det også det eneste stykke strandbeklædning, som kan ændre dit udseende og personlige udtryk på forskellig vis. Bær din sarong eller strandpareo som en nederdel på stranden før og efter en svømmetur eller som en strandkjole om aftenen. Det kræver kun et par simple knuder her og der, og så er du klar til at få alt opmærksomheden hen på dig.

Alle vores modeller passer selvfølgelig både til teenagepiger, modne damer og gravide kvinder med deres flotte maver. Saronger findes i mange forskellige farver og endnu flere forskellige mønstre. Vælg en blomstret, stribet eller med andet print over din badedragt, bikini eller tankini som kan være alt fra sort, hvid, blå, rød eller grøn. Hvis dit badetøj har mange detaljer, kan det derimod være en rigtig fin idé at vælge en sarong som er mere simpel og uden for mange detaljer. Her kan du eventuelt pifte dit outfit ekstra op med fine accessories.

Jo større din sarong er, des flere måder er der at bruge den på.
Men hvilken er den bedste måde for dig? Vi har fundet 7 simple metoder.

7 måder at binde din sarong på:

1. Trekantet nederdel: Tag fat i de to modsatte hjørner og fold sammen så får en trekant. Placér den lange ende bagtil, så den dækker ballerne. Bind derefter din sarong rundt om hofterne, for at bruge den som en nederdel. Tip: Bind knuden ude i den ene side eller direkte over hoften for at få det bedste look. Du kan selvfølgelig også altid vælge at sammensætte din nye nederdel med den perfekte top og lave dit eget sæt ud af det.

2. Stropløs kjole: Før din sarong bag ryggen og under armhulerne. Bind den over brysterne, så det bliver en stropløs kjole. Tip: Pift dit look op med en stor halskæde og et bælte om livet for at vise din flotte figur frem.

3. Halterneck kjole: Start ud som om du skal til at binde den som den foregående, stropløse kjole, men kryds i stedet enderne foran dig. Før derefter enderne bag nakken og bind så klædet sammen. Tip: Find dine flotteste armbånd frem, for med denne kjole vil et armbånd være det mest iøjnefaldende stykke smykke, som du kan pryde dit outfit med. Du kan også vælge at tage et bælte på sammen med denne kjole for at få en flot og feminin silhuet, men hold det til noget forholdsvist simpelt og ikke for tykt.

4. Off-shoulder kjole: Bind to hjørner sammen og tag klædet over den ene skulder, så du har den ene skulder fri, mens du på den anden skulder har knuden, hvor de to ender er bundet sammen. Tip. Kombinér med dine fineste øreringe, så du ligner en million. Hvis du har et bælte kan det bindes rundt om taljen, og ellers kan en hårelastik også bruges til at binde den sammen ved hoften for at man ikke kan se direkte ind til dit badetøj.

5. Kort nederdel: Fold din sarong på midten og før den rundt om taljen. Bind de nye hjørner, som oprindeligt er den midterste del af sarongen, ud til den ene side. Sørg gerne for, at slidsen sidder over låret, for at få det bedst look, og for at kunne gå og bevæge dig frit. Tip: Hvis din sarong er lavet af et meget glat materiale, og den bliver ved med at glide ned, kan du eventuelt bruge en hårelastik til at vikle rundt om knuden for at den ikke går op nogen vegne.

6. Lang nederdel: Tag fat i to hjørner ved siden af hinanden, før sarongen rundt om livet og bind stoffet rundt om taljen. Før slidsen ud til siden og over et af dine lår (alt efter hvilken side du vælger at have slidsen i). Tip: Hvis stoffet er for langt, kan du blot folde stoffet et par gange, så det nærmest bliver et bælte, inden du binder det. Fold det indtil det passer i længden.

7. Halterneck kjole med et ekstra twist: Start ud som om du skal til at binde sarongen som halterneckkjolen, men twist i stedet stoffet foran dig en ekstra gang, inden du fører enderne bag nakken og binder dem sammen. Dette vil give et anderledes look, hvilket for nogen formentlig vil være et mere elegant look end den førstnævnte halterneck kjole.

Forkæl dig selv med din favorit-sarong, og følg sommerens hotteste trends og flotte mode indenfor saronger. Spring køen over ved at shoppe online, eller kom ned i din nærmeste Hunkemöller-butik, hvor vi hjælper dig på rette vej mod det nyeste inden for damemode. Husk, at du altid kan bestille dine varer til en af vores butikker helt gratis. Kom og køb dine favoritter og forskøn dine sommeroplevelser med Hunkemöller.

Strand Accessories

Shop

Opdag vores
Pareo