7 måder at bære eller binde en sarong!


En sarong er et ’’must have’’ til når det er sommer og du skal på stranden på en dejlig varm dag med fuld sol! Ikke nok med at den er trendy og fashionable, den er også det eneste stykke strandbeklædning, som kan ændre dit udseende og personlige udtryk på mange måder! Bær din sarong eller strand pareo som en nederdel på stranden før og efter du skal svømme og som en strandkjole om aftenen. Det kræver kun et par simple knuder her og der, og du er klar til at få alt opmærksomheden omkring dig.

Disse modeller passer selvfølgelig både til teenage piger, modne damer og gravide kvinder med deres flotte maver. Saronger findes i mange forskellige farver og endnu flere forskellige mønstre. Vælg en blomstret, stribet eller med andet print over din badedragt, bikini eller tankini som er alt fra sort, hvid, blå, rød eller grøn. Hvis dit badetøj har mange detaljer, kan det derimod være en rigtig fin idé, at vælge en sarong som er mere simpel og uden for mange detaljer. Du kan eventuelt pifte dit outfit ekstra op med fine accessories.

Jo større din sarong er, des flere måder er der at bruge den på.
Men hvad er den bedste måde at binde en sarong? Vi har fundet 7 simple måder.

7 måder at bære eller binde din sarong på:

1. Trekantet nederdel: Tag fat i de to modsatte hjørner, for at få en trekant. Placer den lange ende bagtil, så den dækker ballerne. Bind derefter din sarong rundt om hofterne, for at bruge den som en nederdel. Tip: Bind knuden ude i den ene side eller direkte over hoften, for at få det bedste look. Du kan selvfølgelig vælge at sammensætte din nye nederdel med den perfekte top og lave dit eget sæt ud af det.

2. Stropløs kjole: Før din sarong bag ryggen og under armhulerne. Bind din den over brysterne, så det bliver en stropløs kjole. Tip: Pift dit look op med en stor halskæde og et bælte om livet, for at vise din flotte figur frem.

3. Halterneck kjole: Start ud som om du skal til at binde den som den foregående kjole, men kryds i stedet enderne foran dig, før enderne bag nakken og bind den så. Tip: Find dine flotteste armbånd frem, for med denne kjole, vil de være det mest iøjnefaldende smykke du kan pryde dit outfit med. Du kan vælge at tage et bælte på med denne kjole, for at få en flot og feminin silhuet, men hold det til noget forholdsvist simpelt og ikke for tykt.

4. Off-shoulder kjole: Bind to hjørner sammen og tag den over den ene skulder, så den ene skulder er fri og på den anden skulder er knuden, hvor de to ender er bundet sammen. Tip. Find dine fineste øreringe frem og lign en million. Hvis du har et bælte, så kan det bindes rundt om taljen, ellers kan en hårelastik også bruges til at binde den sammen ved hoften, for at man ikke kan se direkte ind til dit badetøj.

5. Kort nederdel: Fold din sarong på midten og før den rundt om taljen. Bind de nye hjørner, som oprindeligt er den midterste del af sarongen ud til den ene side. Sørg gerne for, at slidsen sidder over låret, for at få det bedst look og for at kunne gå og bevæge dig frit. Tip: Hvis din sarong er lavet af et meget glat materiale, og den bliver ved med at glide ned, kan du eventuelt bruge en hårelastik til at vikle rundt om knuden, for at den ikke går op nogen vegne.

6. Lang nederdel: Tag fat i to hjørner ved siden af hinanden, før sarongen rundt om livet og bind stoffet rundt om taljen. Før slidsen ud til siden og over et af dine lår (alt efter hvilken side du vælger at have slidsen i). Tip: hvis stoffet er for langt, kan du blot folde stoffet et par gange, så det nærmest bliver et bælte, inden du binder det. Fold det indtil det passer i længden.

7. Halterneck kjole med et ekstra twist: Start ud som om du skal til at binde den som halterneck kjolen, men twist stoffet foran dig en ekstra gang, inden du fører enderne bag nakken og binder dem sammen. Dette vil give et anderledes look, hvilket for nogen formentlig vil være et mere elegant look, end den førstnævnte halterneck kjole.

Forkæl dig selv med din favorit sarong, og følg sommerens hotteste trends og flotte mode indenfor saronger. Spring køen over ved at shoppe online, eller kom ned i din nærmeste Hunkemöller butik, hvor vi hjælper dig på vej, mod det helt rigtige damemode. Husk, at du altid kan bestille dine varer til en af vores butikker helt gratis. Kom og køb dine favoritter og forskøn din sommeroplevelser med Hunkemöller.

Strand Accessories

Shop

Opdag vores
Pareo