FORHOLDSREGLER CORONAVIRUS

Kære kunde, dit helbred er vores førsteprioritet. Hos Hunkemöller ønsker vi, at vores kunder & ansatte passer på sig selv og hinanden, hvilket akkurat nu får en ny betydning. Effekten af Coronavirussen minder os om at vi skal passe på vores nære og kære. Grundet ekstra forholdsregler i forbindelse med den nuværende situation, kan leveringstiden på din ordre, eller et svar fra kundeservice, være længere end du er vant til. Vi takker for din tålmodighed. 

Grundet den seneste udvikling og myndighedernes retningslinjer angående Coronavirus, ønsker vi at informere dig om følgende.

Vi overholder alle retningslinjerne om at holde 1,5m afstand, for at begrænse eventuel virus smitte. Derfor har vi besluttet at åbne et begrænset antal butikker, dog med ændrede åbningstider. Her kan du se hvilke butikker der holder åbent, samt deres åbningstider.

Vi leverer hjem til dig, hvis du shopper via www.hunkemoller.dk.

Din online ordre leveres til døren

  • - Du kan bruge Click & Collect igen! Få din pakke leveret til en af vores butikker,
  • - Hvis du allerede har afgivet en Click & Collect ordre, som du endnu ikke har afhentet, vil du modtage en separat e-mail angående dette.
  • - På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at returnere din online ordre i butik, men returretten forlænges til 90 dage, så du kan returnere dine varer på et senere tidspunkt. Betalingsbetingelserne forbliver de samme.

På vegne af hele Hunkemöller teamet, takker vi dig for din tillid og forståelse i denne usædvanlige situation. Lad os se frem til øjeblikket, hvor vi igen kan mødes og blive inspireret af alt hvad vores fantastiske verden har at byde på - og lækkert lingeri!

Pas på dig selv og hinanden.

Love,
Hunkemöller

PS. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer vedrørende emnet eller vores webshop og de viste produkter. Venligst kontakt vores kundeservice.