Open the menu

 • Bikini sets

  Bikinisæt

  5 bikinisæt til en uforglemmelig sommer!


  Det er den tid på året igen! Juuhuu! Tid til tropiske vibes som giver os ny energi, sand mellem tæerne og cocktails ved poolen. Vi nærmer os sommer! Vi har sammensat perfekte 5 bikinisæt, bestående af bikini toppe og trusser, strandtøj, flip flops, tasker og accessories. Så du kan blive klar til en uforglemmelig sommer!
  Tropical Vibe Bikini set Bikini tops Bikini tops Bikini slips Bikini slips Strand kleidung Image Map  Tropical Vibe

  Mad, venner, solskin. Tre ord som enhver Shero ønsker at høre. Til dit næste tropiske eventyr, har vi sammensat to outfits fra vores badetøjskollektion Native Exotic. Uanset om du foretrækker vores Crop Top eller Balcony model, kommer du til at se fantastisk ud! For et komplet look, foreslår vi at du matcher bikinien med vores hvide tunika.
 • Image Map  Denim Love

  Hvem elsker ikke et par skønne jeans? Hvis du er som os, betyder det at du ikke kan leve uden dine jeans. Hunkemöllers nye denim badetøjskollektion er komfortabel, og du kan være dig selv på stranden. Gør dit look komplet med en denim make-up pung til solkremen og et par flip flops som kan beskytte dine fødder mod det varme sand.
 • Bikini tops Bikini tops Bikini slips Bikini accessoires Image Map  Digital Wave

  Ønsker du at se lækker og trendy ud, selv om du befinder dig i bølgerne? Hvis svaret er ja, er dette det rigtige outfit for dig! Med vores “Contemporary Stripe” bikini gør du lige præcis dette. Måden den er syet på, samt hvordan den er former sig efter din krop, gør at den fremhæver alle dine yndlingstræk. Husk strandhatten for at beskytte dit hår mod solens stråler!
 • Image Map  Surfer Lifestyle

  Elsker du havet, at lave bål på stranden og at nyde surfer livet? Så passer vores Native American bikinisæt, HKM Jewellery Necklace og mini macramé taske perfekt til dig!
 • Image Map
  Backpacker Chic

  Dette outfit passer perfekt når du skal udforske ukendte destinationer med din bedste veninde. Begejstring og nervøsitet, mange forskellige følelser. Men der er ikke noget som følelsen af at lægge ud på nye eventyr! Om du rejser alene eller med din bedste veninde, husk at vise frem dine de skatter du finder på din vej. Få et komplet look med komfortable espadriller og en stor taske.