Open the menu MENU

3 bh’er du ikke kan leve uden dette forår

Foråret kysser mig blidt på kinden, med varme solstråler og kvidrende fugle. Jeg kan mærke det helt nede i maven, og jeg elsker det! Jeg kan høre børnelatter nede i gården, og påskeliljerne springer ud. I min optik findes der ikke noget smukkere end foråret der springer ud. Når jeg træder ind i en Hunkemöller butik, får jeg dén følelse. Der er fyldt med smukke farver i nuancer, du kun finder i naturen! Normalt er jeg ALTID til sort og hvid.. det er et sikkert valg, der passer til det meste – men det bliver også hurtigt ensartet. Jeg snakkede med en af mine skønne kollegaer, og her talte vi om; at vi anbefaler altid vores kunder, at prøve en BH med lidt farve, for det ser så flot ud når det kommer på. Derfor er jeg gået med de farvestrålende modeller denne gang. De ER mine favoritter, men jeg plejer ikke at være en vovepels!

Jeg har valgt tre favoritter fra vores forårskollektion, som virkelig bliver dem jeg kommer til at få stor glæde af både her til forår og til sommer. Jeg tror på, at højt selvværd kommer indefra og her er flot lingeri det perfekte sted at starte!

Blomster i fokus
Yvonne bliver en af mine bedste veninder her til sommer, hun er lyser op på en blæsende dag og har blomster nok til alle! Yvonne er en demi formstøbt bøjle BH. Det er et sæt, der spreder glæde med sine flotte farver og blomster motiver. Til BH’en har jeg valgt en brasiliansk trusse, for at få en lidt rundere numse (for det får man!), og fordi brasilianske trusser i mine øjne bare er mest behagelige! Når du først har prøvet sættet på, så tager du det aldrig af igen. Så hvorfor ikke bare overgive sig til samhørigheden mellem et flot sæt undertøj og trangen til at købe det? Du vil blive lidt lykkeligere, det lover jeg!

Bra-Party-13_2-WEB
Eksplosion af koraller
Min ABSOLUTTE favorit er smukkere end noget undertøj jeg har set før. Orena er speciel på så mange måder. Jeg plejer ALDRIG at gå i uvatterede BH’er som denne. Vi har lige fået den ind af døren med fragten, og farven alene overbeviste mig om, at jeg altså have den. Denne tigerrøde BH er afgjort det store musthave denne sæson! Du kan nemt bruge den under en mesh bluse, da den har longline, og dermed ikke ”bare” er en almindelig BH. Jeg bruger normalt en plunge eller en demi. Men denne balcony er ikke så bred i midterstykket, og den passer PERFEKT! Jeg er rimelig sikker på, at Orena og jeg bliver bedste veninder henover foråret og sommeren, og det kunne godt gå hen og blive et venskab for livet. Hertil har jeg igen valgt en brasiliansk trusse med masser af blonder, det bliver ikke bedre!

Bra-Party-6_2-WEB
Sofistikerede blonder
Det er næsten selvsagt for enhver fashionista, at selvom farver er skønne, så er de mørke nuancer fast inventar i garderoben. Derfor er Alicia selvskrevet på min top 3. Hun er sofistikeret, og passer til en hver påklædning! Jeg er især vild med hende, når jeg har en mesh top på, eller gerne vil føle mig ekstra lækker! Hun er min tro følgesvend, og min undertøjsskuffe ville ikke være fuldendt uden hende. Alicia er en formstøbt demi bøjle BH med longline blonder. Kan du gætte hvad jeg har valgt til? Brasilianske trusser! Sikke en overraskelse(!). På denne model er der blonder foran, og mesh bagpå. De er sexede og sofistikerede.

Bra-Party-10_2-WEB
Køb 3 betal for 2
Udover at det er forår, og fuglene synger. Så er det også Bra Party! Hvad betyder det? Det betyder at du kan få DIN top 3 til en rigtig god pris! Du kan nemlig slippe afsted med, kun at betale for 2 af dem og stadig få alle 3. Er du i tvivl om, hvilken sexy shape du skal have? Så slå vejen forbi din lokale Hunkemöller butik, for vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning! En fitting og gode råd koster nemlig ingenting.

Er du klar til at kaste dig ud i spraglede farver og flotte print?

Comments