Open the menu MENU

Die Anna Nooshin For Hunkemöller Kollektion

Fashionistas er I klar!? Det er endelig tid til Anna Nooshin for Hunkemöller kollektionen kan shoppes eksklusivt på vores webshop. Har du fulgt med i kollektionens lancering og er du fan af den smukke kollektion? Så skynd dig at shoppe løs!

Kollektionen skildrer perfekt essensen af Anna Nooshins fornemmelse for mode, og er inspireret af hendes energiske og udforskende livsstil som blogger, Vlogger, TV værtinde og forfatter. Anna er ikke det eneste ansigt bag kollektionen, men hun har inspireret stilen for kollektionen med hendes fantastiske smag og hendes personlige fortolkning af skønhed og styrke:

”Jeg tror på, at dét at være kvinde handler om kontraster, indre og ydre skønhed, og at føle dig inspireret af verden omkring dig. Min intention med denne kollektion er, at få dig til at føle dig sexet og stærk – med fokus på smukke detaljer, delikate blonder og de bedste materialer, som vi kunne få fingrene i. Jeg vil have alle kvinder til at føle, at intet kan stoppe dem, så de kan forfølge deres drømme.”

AnnaNooshin_02AnnaNooshin_03
Kollektionen består af forskellige blonde-bodystockings, forførende lingerisæt med fantasifulde stropper, og et sofistikeret sæt nattøj bestående af top, kimono og bukser, der næsten er for fint og yndigt til kun at have på derhjemme.

Zoë Price-Smith, Hunkemöllers Design Direktør, siger om kollektionen:

”Vi er så begejstrede for vores samarbejde med Anna i forbindelse med denne spritnye kollektion. Inspireret af hendes personlighed har vi med denne kollektion valgt at tage udgangspunkt i boheme-stilen: håndværket, de sarte blomsterbroderinger, som skødesløst dækker de gennemsigtige bh’er og bodystockings – og der er ikke mindst blevet leget rigtig meget med stropper og forførende kanter. Et mix af patchwork, blonder og grafiske udskæringsdetaljer gør at kollektionen er moderne, og de delikate materialer fremhæves for at skabe en reel kontrast – og virkelig få den her boheme-følelse frem. Vi er alle helt forelskede i kollektionen!”

AnnaNooshin_04AnnaNooshin_05AnnaNooshin_06
Anna Nooshins smukke kollektion for Hunkemöller kan købes helt eksklusivt online fra d. 16. august og lander i butikker verden over d. 21. august 2016. Kollektionen fås i str. XS-XL og skålstr. A-E. Priserne ligger fra 149 DKK til 349 DKK.

Comments