Open the menu MENU

Din numse kommer til at se godt ud i disse bikinitrusser

Ved du, hvilken bikinitrusse der passer dig bedst? Vi ved alle, hvad lommer på et par jeans kan gøre for din numse (hell yeah!), men har du tænkt over, at dine bikinitrusser også giver din numse et anderledes look? For at du kan vælge de perfekte bikinitrusser, har vi lavet en lille oversigt til dig. Her finder du vores tips og tricks, så du kan vælge de rigtige bikinitrusser til din numses form 😉.

Brazilian-trussen
Du kender sikkert allerede brazilian-trussen! Du har sikkert en i skabet, men vidste du, at der også findes brazilian-bikinitrusser? Disse trusser har en ret dyb udskæring, så du kan vise din veltrænede numse frem. Nu kan du også gå selvsikkert rundt på stranden i din foretrukne form. Er det ikke bare fantastisk!

Tangatrussen
Med tangatrussen med bindebånd er der snører i siderne af trussen. De er perfekte, hvis du gerne vil kunne justere dine trusser, men de er også praktiske, hvis du ikke er vild med brede kanter i siderne. Hvis du er lidt utryg ved at få en ekstra bule, så er tangaen med bindebånd perfekt, fordi den sidder løst omkring din talje. Tangaen med bindebånd er også perfekt til at solbade i, fordi de tynde snore næsten ikke giver nogen mærker fra solen på siden.

Cheeky-bikinitrussen
Cheeky bikini-trussen er perfekt, hvis du vil have en trusse med et lidt lavere snit. Dine ben vil se længere ud, og den er megasexet, fordi den viser lidt mere af dine baller 😉. Yderst anbefalet!

Den højtaljede trusse
Den højtaljede bikinitrusse har et højere snit og går derfor op over din mave. Vil du gerne dække din mave lidt til? Så er det den perfekte trusse til dig! Den højtaljede trusse fremhæver dine ben endnu mere, især hvis det er en model med høj benudskæring! Den nye Doutzen Summer Stories-kollektion indeholder også den perfekte højtaljede bikinitrusse, har du set den?

Rio-trussen
Foretrækker du at være lidt mere tildækket? Så er rio-trussen trussen for dig! Denne trusse dækker mere rundt om numsen og har et bredere bånd i taljen. Denne klassisk trusse passer til alle!

Boksertrussen
Er du en sporty pige, der elsker eventyr? Så er boksertrussen perfekt for dig! Med disse trusser kan du deltage i alle former for aktiviteter! Din numse er dækket godt til, og det giver dig mere selvsikkerhed, når du træner.

Har du besluttet dig for hvilken trusse, der passer bedst til dig? Er du stadig på udkig efter nogle uundværlige strandmodeller til at fuldende dit look med? Så tag et kig på vores nye swimwear-kollektion!

Comments