Open the menu MENU

Vindere af Hunkemöller Blogger Awards 2018

I går var de nominerede bloggere, deres nærmeste og pressen samlet i anledning af det officielle Hunkemöller Blogger Awards 2018. Med musik i baggrunden, pink champagne, lækre, luftige cupcakes fra Cravings cupcakes og andre velsmagende snacks, blev der i Fields i en af Hunkemöller’s butikker, afholdt et intimt arrangement i anledningen af Blogger Awards 2018.

Siden i aftes, har tre piger haft æren af at kunne kalde sig ”Best Blogger 2018”, hvor priserne blev uddelt efter kategorierne sport, lingeri og badetøj. Læs videre for, at finde ud af, hvem der vandt de eftertragtede priser!


Hunkemöller Blogger Awards 2018

I alt var 19 fantastiske danske bloggere nomineret i de tre kategorier, hvilket gjorde det svært for juryen at udvælge de tre vindere. Første runde af udvælgelsen blev baseret på de afgivne stemmer, som aftenen før prisuddelingen blev lukket og optalt. I hver kategori talte juryens bedømmelse for 50% af stemmerne.

De tre vindere har vundet:

  • En bytur, udbudt af holidayguru.dk, med en ven til Berlin (sport), Amsterdam (lingeri) eller Barcelona (badetøj) for at skrive et indlæg om en lokal Hunkemöller butik.
  • Et gavekort til en værdi á 2.000 kroner.
  • Muligheden for at blive en del af det eksklusive Hunkemöller Ambassadør program.

Juryen bestod af Cecilie Engholm Skov (journalist hos ChriChri.dk), Meghan Hutchens (lingeri designer hos Hunkemöller) og Phoebe Cornelisse (kreativ koordinator hos Hunkemöller og ansvarlig for Ambassadør programmet).

Under arrangementet, fortalte Cecilie Engholm, som uddelte badetøjs-awarden, om sin opfattelse af bloggerne ud fra hendes erfaring ved at arbejde på et kendt modemagasin. Meghan Hutchens uddelte lingeri-awarden, efter sin præsentation af de kommende kollektioner og hvordan det er at arbejde som lingeri designer hos Hunkemöller.
De tre vindere har fået muligheden for at blive en del af Hunkemöller’s Ambassadør program og Phoebe Cornelisse, som er ansvarlig for programmet, fortalte om alle fordelene ved at blive ambassadør for Hunkemöller.

Vinderne er…

Efter en uges afstemning, hvor de 19 nominerede bloggere, kunne indhente stemmer fra deres følgere og fanbase, udgjorde disse stemmer 50% af den endelige afgørelse, hvor de resterende 50% kom fra den professionelle jury.

De tre vindere, for hver sin kategori:

Best Blogger 2018 – Sport: Nelle Noell
Best blogger 2018 – Lingeri: Corina Culeva
Best Blogger 2018 – Badetøj: Josephine Helbrandt

Men ingen gik tomhændet fra arrangementet. Alle fik udleveret en flot Hunkemöller goodiebag, med indhold fra DEPECHE, Rituals Cosmetics & BeautyBear vitamins. Derudover blev der afholdt et lotteri for alle arrangementets deltagere, hvoraf tre heldige vindere gik hjem med en fin præmie fra Hunkemöller.

Alt i alt, var det en uforglemmelig aften og vi vil gerne takke alle de nominerede for deres hårde arbejde og engagement for Hunkemöller Blogger Awards 2018!

Sport: Nelle Noell, Simone Brodersen, Fie Laursen og Sofie Langer

Lingeri: Louise Mejer, Michelle Rønn Dyrmose Kirstensen, Stephanie Juncher, Camilla Vingaard, Emma Lange, Corina Culeva og Simone Malou

Badetøj: Celina Mathiesen, Jennifer Geertsen, Amalie Wedde, Josephine Helbrandt, Britta Dobriner Laursen, Victoria Hondros, Lena Tarasyuk og Cecilie Slemming

Comments