Open the menu MENU

De 5 dejligste gaver til #morsdag (#mors dag)

Nu er det snart mors dag! På denne dag skal vi forkæle vores kære mødre, og en dejlig gave er altid en skøn overraskelse. Har du endnu ikke fundet på en gave, og leder du efter lidt ekstra inspiration? Du finder de 5 bedste gaver til mors dag lige her.

Luxury Noir-produkter
Har du set vores NOIR-kollektion? NOIR er vores mest luksuriøse lingerikollektion med eksklusive designs, høj kvalitet og et forførende look. Kun det bedste er godt nok til mor, naturligvis! Vi foreslår denne pink kimono.
PS: Den fås med et matchende sæt.

Behagelige pyjamasser
En skøn dag med forkælelse er ikke fuldendt uden et komfortabelt lounge-sæt. Hvad med en super blød badekåbe eller en dejlig pyjamas. En særlig dag, hvor din mor ikke skal lave andet end at lade batterierne op! Glem ikke at give hende morgenmad på sengen!

Parfume
Med vores parfume Let’s Bloom skal du nok få lokket et smil frem på din mors læber! Duften er det rene forår på flaske med noter af abrikos, sandeltræ og mandelblomster. Tip: Denne duft fås også i en lille taskespray, som er praktisk, når man er på farten.

Sexy mor
Dette er et tip til mødrene blandt os. Det kan godt være, at du er mor, men det betyder ikke, at du altid skal spare! Forkæl dig selv. Vælg et vovet sæt fra vores private collection, og hav det sjovt. I aften er du ikke bare mor! 😉

Must-haves til ferien
Har du planlagt en hyggelig, lille ferie sammen om ikke så længe? Overrask din mor med nogle skønne must-haves til stranden. En dejlig pareo, en ny badedragt eller et par lækre slippers.
Så bliver din mor strandens dronning på ingen tid.

Så, hvad skal du overraske din mor med i år? Det bliver alle tiders med disse tips! Glædelig mors dag! <3

Comments