Open the menu MENU

TEST: hvad dit undertøj fortæller om dig!

Du har set en flot bh, som du virkelig gerne vil eje! Men i stedet for en g-strengstrusse, fås den med tangatrusser… Til sidst beslutter du dig for at købe et andet sæt, selvom du var helt vild med bh’en. Hvad siger dine undertøjspræferencer om dig som person?
Læs her, hvad dit undertøj fortæller om din personlighed!

Halfstringtrusser:
Du elsker satin, blonder og mesh. Du har ben i næsen, kan lide at rejse og er altid frisk på nye udfordringer! Du er en ægte fashionista! Du er udadvendt og har ikke problemer med at henvende dig til fremmede. Andre ser dig som spontan og er nogle gange lidt misundelige på din strålende personlighed. Kort sagt, ser du lækker ud i alle halfstringtrusser!

Tangaer:
Består din garderobe mestendels af tangaer? Du er en skønhed med hang til det komfortable, du kan lide mode, men synes, at det er vigtigt, at dit tøj sidder godt og behageligt. Du er tillidsfuld og selvsikker. Du har begge ben på jorden og ved præcist, hvad du vil have. Hvis en veninde har kæresteproblemer, er du den første, hun opsøger for at få et råd! Uden pjat, er det ikke bare fantastisk


Boksertrusser:
Er boksertrusser din favorit? Det betyder ikke, at du er en drengepige! Du har det bare bedre i et par boksertrusser, fordi de giver dig tryghed! Du er uafhængig og stærk, uanset om du har en mand ved din side eller ej! Du har en lille gruppe venner/veninder, som du har et tæt forhold til. Du kan lide at omgive dig med mennesker, som er vigtige for dig, fordi du så kan være helt dig selv.

 

G-strenge:
Hvis du åbner din skuffe, er den så proppet til randen med g-strenge i lange baner? Så er du en rigtig chefdame! Du er en selvsikker kvinde, som ved hvad du vil have og derfor går hele vejen! Du foretrækker at iføre dig g-strengstrusser, fordi de ikke kan ses under dit smarte sæt tøj. Desuden begynder din påklædning med dit lingeri, og du kan lide at have lækkert lingeri på under dit tøj. Så er det bare på med en heftig læbestift og et par højhælede, inden du møder verden!

Hvilken type undertøj beskriver dig bedst? Eller har du lyst til at prøve en ny model? Valgmulighederne er uendeligt mange! Fra boksertrusser til halfstrings og tangaer til g-strenge. Tid til at shoppe!

Comments