Open the menu MENU

GIVE AWAY: Doutzens Summer Stories-feriepakke

En ferie er ikke ferie uden masser af frihed og sjov! Og sommertøj er selvfølgelig også en vigtig ingrediens! Og ved du hvad?! Vi forærer en sommerpakke væk, der består af alle de uundværlige produkter i Doutzens Summer Stories-kollektion. Læs, hvordan du kan deltage!

Tjek! Tjek! Tjek!
Har du allerede set den nye Doutzens Summer Stories-kollektion? Fra 29. april vil denne Hollywood-glam inspirerede badetøjskollektion være tilgængelig i Hunkermöllers butikker og online. En, der vil blive lagt mærke til, er Gold Goddess-bikinien. Denne (lille) gyldne bikini er designet af Doutzen, og 50 % af overskuddet på denne model doneres til Doutzens velgørenhed: Knot On My Planet.

 Doutzen: ”Jeg er så glad for, at jeg kan hjælpe Knot On My Planet igennem mit samarbejde med Hunkemöller. Det er altid rigtig sjovt at designe badetøj, og da vi kom på idéen med at lave en bikini til Knot On My Planet, føltes det, som om alt pludselig gik op i en højere enhed.

Og bikinien er præcis, hvad Doutzen selv gerne ville have på i sin ferie: skinnende guld for en perfekt sommervibe, en sexet form og en fin afsluttende detalje med et lille elefantvedhæng. Vi er vilde med den!

VIND Doutzens Summer Stories-feriepakke
Denne sommerpakke består af fantastiske produkter fra Doutzens Summer Stories-kollektion, som helt sikkert ikke vil se malplaceret ud på din næste solferie. Er du klar til at tage afsted?

Skriv en kommentar under dette blogopslag, om hvorfor du skal vinde denne feriepakke, og hvad dine ferieplaner er (vi vil elske at høre om det)! Vær kreativ!

Vinderen vil blive offentliggjort fredag den 10. maj i et svar under hendes kommentar. Hold øje med bloggen!

Vilkår og betingelser
• For at have en chance for at vinde præmien, skal deltagerne skrive en kommentar under denne Hunkemöller blogartikel. Konkurrencen løber fra mandag den 29. april til torsdag den 9. maj. Vinderen vil blive udtrukket og offentliggjort fredag den 10. maj i et svar under hendes kommentar.
• Vinderen vinder en “Feriepakke” fyldt med alle mulige produkter fra Doutzens Summer Stories-kollektion.
• Når vinderen er blevet offentliggjort, vil Hunkemöller i en kommentar under blogopslaget bede om at få kontaktoplysningerne tilsendt enten via en privat besked på Facebook eller Instagram. Kontaktoplysningerne vil kun blive brugt i forbindelse med denne konkurrence.
• Vinderen skal svare inden for fire dage efter offentliggørelsen. Hvis der ikke modtages noget svar inden for de fire dage, vælger Hunkemöller en ny vinder.
• Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Det er heller ikke muligt at ombytte til et andet produkt og/eller en anden præmie. Præmien sendes med posten eller kan afhentes i en specifik butik.
• Hunkemöllers medarbejdere (/franchise-partnere) kan ikke deltage i denne kampagne.

Comments