Open the menu MENU

Godt at vide: Hvad farven på dit lingeri siger om dit humør

Vidste du, at farven på dit lingeri siger meget om dig? Kig engang i din undertøjsskuffe, for udover modellen er farven også vigtig. En sværger til sort (fristende, men også et sikkert valg, der er let at kombinere), en anden går amok i mønster, blonder og farver. Læs her om, hvad farven på dit lingeri siger om dit humør.

Læs også: Den nye badetøjskollektion – den må man eje!

Selvtillidsbooster
Vidste du, at et matchende lingerisæt kan forbedre dit humør? Det er også meget vigtigt, at sættet sidder ordentligt, og at det holder på dine flotte kurver, som det skal. Intet er mere irriterende end en bh, der ikke passer, klemmer eller gnaver. Så invester i en god tilpasning, og få taget mål med jævne mellemrum. Du kan også prøve forskellige modeller, så du selv kan mærke (og se), hvilke modeller der passer bedst til din krop.

Har du fundet den perfekte bh? Super! Så kom ud af komfortzonen og køb et sæt, der virkelig booster din selvtillid. Eftersom dit undertøj i princippet ikke skal ses af andre (end din partner), giver det dig et boost, hvilket sagtens være en fordel ved din næste jobsamtale, eller når du ikke har det særlig godt.

Det siger farven på dit lingeri om dit humør
Er din undertøjsskuffe kun fyldt med sorte (blonde)sæt? Sort er det sikre valg, for ikke alene er det diskret, det giver også et strejf af mystik. Man kan så meget med sort, bare tænk på bløde basis-bh’er som en t-shirt-bh, din yndlingspush-up-bh eller en bh eller bralette i stretchblonde. Sort er også en meget soveværelsesagtig farve. Når du er ude efter en intens, forførende sort farve – har du tjekket vores sexede Private Collection ud?

Maya-bh’en er en af vores bedst sælgende og fås i forskellige farver. Hvis du endnu ikke har en i din garderobe, så kan den varmt anbefales!

Rødt lingeri står for tiltrækning og passion. Det giver dig også mere selvtillid, overtalelseskraft og energi.


Hvidt er elegant, rent og roligt. Denne farve er særdeles velegnet, når du føler dig afslappet.


Blåt lingeri findes måske ikke i alle og enhvers skab. Blå står for stabilitet og ro. Er du fuldstændigt i zen efter en herlig yogatime? Så er blå det, der passer bedst til dit humør.


Pink er en dejlig piget farve og perfekt, hvis du er boblende glad (og tydeligvis forelsket). Den bløde og søde farve understøtter din energibalance.

Så kig engang i din undertøjsskuffe – har du et lingerisæt, der booster din selvtillid? Tjek vores nye Lace Statement lingerikollektion ud, og forkæl dig selv med et nyt sæt.

Comments