Open the menu MENU

Favourite Fit & Fashion Bloggers

Internationale modebloggere har fundet deres Favourite Fit! De vil gerne dele erfaringerne med dig, du kan læse dem her!

Svenske modeblogger Blogger Martina Lindén (@MartinaLinden)
Denne uge besøgte jeg Hunkemöller-butikken i Täby Centrum for at prøve lingerisæt. Hunkemöller har for nylig indledt Favourite Fit-konceptet, som hjælper alle kvinder med at finde en bh, der sidder helt perfekt. Ingen kvinder er ens, og derfor heller ikke deres perfekte match.

Først skulle vi finde frem til min rigtige bh-størrelse. Jeg troede altid, at det var 75C, men efter målingen viste det sig at være 70D. Det er så vigtigt at turde bede om assistance! Der er ikke noget mere generende end en bh der bare ikke sidder godt (!!). Pigerne i butikken var så venlige og hjælpsomme, det er guld værd at få det rigtige råd i en jungle af forskellige bh-modeller. Det endte med Delicious Demi Shape og The One & Only-modellen, på nedenstående billede kan du se det søde lingeri, jeg tog med hjem.

SE
Danske modeblogger Maria Jernov (@MariaJernov)
For nylig besøgte jeg Berlin og kunne ikke gå forbi Hunkemöllers lyserøde ’slikbutik’ uden at tage et kig ind. Jeg er helt vild med lingeri – det skal altid være med blonder, flæser, og en girly stil. Der findes ingen bedre følelse end at have et matchende sæt på, endda på en ellers kedelig mandag.

Selvom jeg er megaglad for lingeri, har jeg aldrig fået målt min størrelse, og jeg må indrømme, at det faktisk er superpraktisk at vide, hvad der passer til en. Hvad får du ud af at have 20 forskellige bh’er liggende i skabet uden at de sidder rigtig godt? Selv har jeg ikke specielt store bryster, så derfor syntes jeg det var spændende at se, hvordan de forskellige typer bh’er former ens figur. Jeg valgte den helt fantastiske maximizer-bh i farven electric purple. Jeg er bare så glad for den!

DK
Tyske Fashion Blogger Charlie (@MadameCharlie)
Kære læsere, Efter nogle travle uger (Hamburg, Berlin, Hannover etc.), har jeg kun været hjemme i nogle få dage, før det hele begynder igen på fredag – og ikke kun mine studier. Hvor glad blev jeg ikke, da jeg modtog en e-mail fra Hunkemöller, der ikke kun inviterede mig til at komme, men også til at udvælge noget fra kollektionen. Det er helt sikkert ikke noget, man skal bede mig om to gange!

Da jeg kom tilbage til Hannover, gjorde jeg dette så hurtigt som muligt, og jeg siger jer, at det er lang tid siden, at jeg har følt mig så piget og endnu vigtigere; siden jeg har prøvet så meget tøj. Da jeg gik ind i butikken var det på en grå og regnfuld dag, men jeg blev modtaget så varmt, at det føltes som om solen skinnede igen.

Butikslederen forklarede mig en masse. Jeg blev overrasket over at få så meget at vide, som jeg ikke vidste, da – må jeg indrømme – min mor og jer er total Hunkemöller-fans, haha. Her ud over målte de mig også, hvilket der aldrig er nogen, der har gjort før, da jeg ikke er lige den type pige, der beder om råd, når jeg shopper, især ikke når det gælder ”delikate” spørgsmål om undertøj. Jeg må sige, at det kun er et held, at jeg ikke i alle disse år er gået rundt med undertøj i forkert størrelse.

Vi prøvede igen og igen og så på, hvad der klædte mig bedst, og hvad der ikke gjorde. Og typisk for mig, fandt jeg millioner af ting, der var pæne, og som jeg ville elske at tage med hjem. Efter et svært valg besluttede jeg mig for en meeeget sød, pink en (der også var lige præcis i den perfekte størrelse til mig). Jeg ved, at de følgende billederikke er særlig meget mig og min blog, men jeg tænkte; hvorfor ikke prøve noget nyt for en gangs skyld. Hvad synes du?

DE
Er du blevet nysgerrig efter dit Favourite Fit? Læs vores tidligere blogge, eller besøg en af vores butikker!

 

Comments