Open the menu MENU

5 kropspositive shoppingtips, når du leder efter en bikini

Det er snart sommer (#vikanikkevente), men er du helt klar? Har du fundet den perfekte bikini eller badedragt? En du virkelig føler dig godt tilpas og selvsikker i? Disse fem kropspositive shoppingtips vil helt sikkert hjælpe dig med at vælge dine foretrukne ting fra vores nye badetøjskollektion.

Lad være med at tænke dårligt om dig selv
Hvis du synes, at det er svært at tage ud og prøve bikinier, så stil dig foran spejlet hver dag i en uge og fortæl dig selv, hvad du godt kan lide ved dig selv. Tag dig god tid, og vær sød ved dig selv😉. En god prøvesession starter med din entré. Selvsikkerhed og godt humør er vigtigt.

Kend din kropsform
Lad være med at sammenligne dig med billeder af andre kvinder, som du ser (online). Alle kropstyper er forskellige, og derfor er det ikke fair at sammenligne dig selv med andre.
Du er smuk, som du er! Kend din krop, find ud af, hvad der passer dig bedst, og hvad der får dig til at have det godt med dig selv. Så vil du for eksempel finde ud af, om du mest er til højtaljede bikinitrusser eller en cheeky tanga-trusse. Eller ser du brandgodt ud i en badedragt med høj udskæring ved benet, som skjuler lidt af maven, men som giver dig alenlange ben på et øjeblik?

Kend din størrelse
Når du skal prøve bikinier, er det rarest, hvis du ikke behøver at skulle ud af prøverummet ind imellem for at hente forskellige størrelser. Hvis du ikke er helt sikker på din størrelse, kan du få en Lingerista i butikken til at hjælpe dig. Hun kan måle dig, så du kan vælge bikinier baseret på din størrelse. Vores tip: tag trusser i to forskellige størrelser, hvis det er muligt. Så har du masser af valgmuligheder, og du kan finde de trusser, du føler dig bedst tilpas i.

Før din shoppingtur
Se badetøjskollektionen online i forvejen, så du straks ved hvilke bikinier, der passer din stil, og om de fås i din størrelse. Et fantastisk tip: hvis du er usikker på, om dine must-haves er på lager i butikken nær dig, kan du altid bestille dem på forhånd og få dem sendt direkte til butikken.

Sammen = meget mere sjov
Tag ud at shoppe med din bedste veninde/søster eller mor. Det er alt rarere at få en mening fra en, der står dig nær. Du er ofte for hård ved dig selv, og en, der kender dig godt, kan give dig de bedste råd.

Vidste du, at en god kulør ofte gør underværker, når der skal prøves bikinier? Du kan også bedre bedømme bikiniens farve, når du allerede har en smule feriekulør. Vi er helt betagede af mærket Bondi Sands. En selvbrunerskum du kan let kan anvende uden at få striber.

Med disse tips er du uden tvivl klar til at tage ud og prøve bikinier. Så er du helt klar til din næste sommerferie! Del dit bikinibillede med #hunkemöller, og hvem ved, måske ser du dit billede igen i vores Instagram-feed!

 

Comments