Open the menu MENU

De bedste tips til at posere på et foto

Posering på fotos… Det er stadig svært. En er en rigtig prof og indtager en forskellig posering på hvert billede, mens en anden ikke er tilfreds selv efter 50 fotos. Du kan lære at posere – jo, du kan! Med disse tips behøver du ikke længere tøve, når nogen spontant vil tage et billede af dig (men øv dig lidt først).

Det grundlæggende
Alle har en “god side”, hvor de tager sig en lille smule bedre ud. Vend ansigtet en anelse mod kameraet til den side. Det giver en ren kæbelinje og silhuet (og det kan vi lide!). Ved du ikke, hvilken side der er din “gode side”? Så kig dig i spejlet, og prøv dig frem!

Vivian ved tydeligvis, hvilken side der er hendes gode side!

Posering i fuld figur
Er der nogen, der vil tage et billede af dig i fuld figur? Så er det helt sikkert vigtigt, at du ved, hvordan du bedst indtager en god posering. Hvis du bare lader armene hænge ned langs siderne, er der risiko for, at dine skuldre skubbes fremad. Det giver et ret usikkert udtryk.

Du bør hellere trække skuldrene tilbage og placere den ene hånd (eller begge) i siden for at give et selvsikkert indtryk. Når du står med fødderne let adskilt, bør du holde vægten på det bageste ben. Det får dine ben til at syne længere. Du kan også stå let på tæer på en af fødderne, det giver et meget feminint look!

 

Modellen Kim Feenstra styrer den selvsikre og feminine posering i Maya-lingerisættet.

Sjovt
Er du stadig usikker på, om du kan? Så prøv at øve dig sammen med en ven, som du har det afslappet sammen med. Et selvsikkert og afslappet look tager sig ekstra godt ud på billeder. Det fungerer også rigtigt godt ved spontane billeder – og husk også at bruge rekvisitter! Hvad med din yndlingsdrink, et par flotte solbriller eller en hat?

Kim og Vivian er iført vores Lace Statement-lingerikollektion.  For smukt til at blive gemt væk 😉.

Comments