Open the menu MENU

RAPPORT: de første billeder og videoer af Hunkemöller Fashion Showet

Sad du også på førsterække til Hunkemöller Fashion Showet, der foregik live fra AFAS Live i Amsterdam, tirsdag den 12. marts? Dette must-see fashion show med temaet “I AM” kunne følges via en livestream udgave på både Facebook og Instagram! Gik du glip af det? Så fortvivl ikke! Du kan se hele showet her nedenfor samt købe en del af udvalget med det samme. Og så vil vi også godt lige vide, om du har spottet nogle af vores berømtheder og ambassadører?

HKM FASHION SHOW

Hunkemöller Fashion Show

Tirsdag den 12. marts fremviste Hunkemöller Fashion Showet trendene fra SS19 (forår/sommer 2019). Showets tema var “I AM”. Fem ægte chefpiger, som du sikkert allerede har set i Hunkemöllers kampagner, præsenterede hver især deres eget tema: “I AM PASSIONATE”, “I AM INSPIRING”, “I AM IN TOUCH”, “I AM FUN”, og “I AM SEXY”.

 

Den internationale model, Danielle van Grondelle, med de flotte kurver (@daniellevangrondellemodel) repræsenterede “I AM INSPIRING”. Dette tema har masser af blonder, enestående detaljer omkring afslutningerne samt fantastiske stoffer i feminine farver. Som kvinde kunne man godt gå hen og blive grådig!

Ann-Kathrin Götze (@annkathringotze) er oprindeligt fra Tyskland og er en ægte power woman, model og gift med fodboldspilleren Mario Götze. Hun stod for temaet, “I AM PASSIONATE”. Svage farver, som masser af hvidt og pudderfarvede toner, kombineret med romantiske vibes, der får os til at længes efter sommeren.

Elieve (@elievemusic) er sanger og udover hendes internationale hits, sang hun også “SLIP UP” til den sidste hyggelige forretningsmæssige Hunkemöller sammenkomst. Kan du huske det? Denne chefpige står for temaet, “I AM IN TOUCH”. Her ser du fremtrædende silhouetter i mørke farver og masser af stropper. Vi elsker det!

Eli (@elizty) har en afro-europæisk baggrund og er en af Hunkemöllers stjerner. Temaet, “I AM FUN” er springfyldt med energi. Eli og hendes power girls strålede på catwalken i alle regnbuens farver. Holder du også af farver? Neonfarverne giver en levende følelse. De bringer foråret med sig!

Vivian (@vivianhoorn) er fotograf og stylist og leverer sexethed til showet med temaet, “I AM SEXY’. Her så vi røde toner og mørke toner med masser af stropper og blonder. Spændende og stilfuldt. Yes girl yesss!

Hunkemöller ambassadører

Super cool! Det var ikke kun modeller, der gik på catwalken til Fashion Showet, men også et par af vores Hunkemöller ambassadører! Jo, du læste rigtigt! Disse piger var også til stede: Fine Bauer @fine.bauer, Natalia Sena @natsenna, Julia Chavanne @juliachavanne, Tilde Munkholm @tildemunkholm, Lynn Quanjel @whoisthatblonde… og de brændte totalt igennem! Vi fejrer, at være dem vi er!

I AM

Vi håber, at vi har inspireret dig til at blive den smukkeste udgave af dig selv! Skønhed findes i alle former og afskygninger: glem aldrig det. Under Fashion Showet kunne vi fejre dette endnu en gang, og naturligvis fremvise et par must-have artikler. Vælg en artikel fra dit favorittema, og køb den! Og glem ikke at tagge os på Instagram, ved hjælp af #YEShkm@hunkemoller, og få chancen for at blive den næste berømthed!

Pictures by Peter Stigter / Femous

 

 

Comments