Open the menu MENU

De skønneste varer fra The Big Sexy Sale

“Because I bought it on sale, I actually made money.” Hurra, der er udsalg over det hele: Den perfekte lejlighed til at supplere din garderobe med musthaves til billige penge. Ja, du hører rigtigt; Vores Big Sexy Sale er lige startet, så grib chancen nu, hvad enten du er på jagt efter et flot lingerisæt, varme pyjamas eller søde trusser!

All you need is new lingerie
Pretty lingerie makes it all better! Hvor længe siden, er det, du har forkælet dig selv med et lingerisæt? Er det længe siden? Så er det tid til nyt lingeri. Har du endnu ikke nogen bralette i din garderobe? Dette musthave item er perfekt til en comfi Friday. Vidste du, at du skal have mindst 4 bh’er for at få nok støtte? Læs her, hvordan du kan genkende, at du trænger til en ny bh! En god undskyldning for at forkæle dig selv lidt.

Loungewear
Vinteren er endnu ikke overstået, og man ved aldrig om den koldeste periode stadig står for døren (you never know). Shop et comfi loungewear outfit og nyd de hyggelige, varme, vinteraftener! Der er intet så skønt som en couch date med din yndlingsserie med loungewear på (indrøm det bare).

Something extra
Du kan også få megaseje musthave tilbehør på udsalg, som du virkelig burde eje! Makeuptasker, slippers eller en dejlig varmedunk? De er altid gode at have, ting som man bare må eje, men måske ikke altid er lige nødvendige men meget fristende på udsalg.

Har du allerede lavet en Big Sexy Sale ønskeseddel? Get it now or regret it later!

This beautiful location is sponsored by Pulitzer Amsterdam.

Comments