Open the menu MENU

VIND en rejse for to til Ibiza Sun Apartments på Ibiza

Tænker du på Ibiza, så tænker du på at danse til solen står op, afsondrede strande, hippiemarkeder og især masser af FUN. Kan du forestille dig at ligge på stranden i din nye Hunkemöller bikini? Så har vi gode nyheder! I samarbejde med Ibiza Sun Apartments forærer vi en rejse for 2 væk i forbindelse med Ibiza Closing Parties (første uge i oktober). Læs mere her om alle ins & outs!

Scrol ned for at læse, hvordan du kan vinde rejsen.

4 dage på Ibiza
Har Ibiza stået på din bucket-liste længe? Grib chancen nu! Du kan gå på opdagelse på denne fantastiske ø i 4 dage, hvor hippiemarkeder, afsondrede strande, solopgange eller -nedgange, dejlig mad og fester ikke må mangle. Søger du inspiration? Læs i denne artikel om 10 Instagramværdige hotspots, som du skal se, når du er på Ibiza.

Ibiza Sun Apartments
I maj tog vi til Ibiza med fem Hunkemöller modeambassadører for at fotografere de nyeste swimwear kollektioner. Under opholdet boede vi i Ibiza Sun Apartments, et dejligt hotel med perfekt beliggenhed til at besøge alle hotspots. Men der var også mulighed for afslapning og afkøling ved poolen. Suiterne er meget rene og har minimalistisk indretning, endda med tekøkken. Her kan du optimalt nyde din (mini) ferie, som du kan planlægge som det passer dig bedst. Hotellet har også en fin restaurant med bar, der serverer sund morgenmad og dejlig middag. Kan varmt anbefales!


Køl af i poolen. Selvfølgelig må en fashionable bikini ikke mangle 😉Tag en ‘mirror selfie’ i din skønne suite

Nyd en sund og god morgenmad i solen

Hvad får du, hvis du vinder?
– Du får et gavekort til tre overnatninger i Ibiza Sun Apartments for to personer, herunder morgenmad, i den første uge i oktober (2018).
– Du kan nyde en tasting-menu til to personer
– Lad batterierne op igen med 2 x 30 minutters massage
– Denne konkurrence omfatter to flybilletter*

* Præmien omfatter ikke de sædvanlige ekstraomkostninger under opholdet, til fx taxa, offentlig transport samt andre måltider og drikke.

Hvordan vinder du?
Følg Ibiza Sun Apartments på Instagram (@ibizasun.hotel) og efterlad en besked under blogartiklen, hvem du helst vil have med og hvorfor. Vær kreativ!

Vinderen offentliggøres mandag den 13. august her i bloggen under konkurrencen.

 Deltagelsesbetingelser:
• Denne konkurrence arrangeres af Hunkemöller International B.V. i samarbejde med Ibiza Sun Apartments.
• For at være med i konkurrencen skal deltagere følge Instagram-kontoen @ibizasun.hotel og skrive en besked under blogartiklen, hvor de fortæller, hvem de helst vil have med på rejsen og hvorfor.
• Konkurrencen løber fra fredag d. 27. juli t.o.m. søndag d. 12. august, kl. 23:59. Deltagere skal skrive deres besked indenfor denne periode.
• Mandag d. 13. august 2018 vælger Hunkemöller en vinder, baseret på den mest originale besked, som er indsendt i den pågældende periode.
• Medarbejdere (og franchisepartnere) i Hunkemöller kan ikke deltage i konkurrencen.
• Vinderen får et gavekort til 3 overnatninger for 2 personer, med bed & breakfast, flybilletter, 2 x 30 minutters massage og en tasting-menu til to personer. Præmien omfatter ikke de sædvanlige ekstraomkostninger under opholdet, til fx taxa, offentlig transport samt andre måltider og drikke
• Gavekortet kan kun anvendes i den første uge i oktober (2018).
• Præmien kan ikke overdrages til andre. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Det er heller ikke muligt at bytte en vare for en anden vare og/eller præmie.
• Hunkemöller vil kun bruge deltagernes personoplysninger til kommunikation i forbindelse med denne konkurrence.
• Vinderen skal være mindst 18 år.

Comments