Open the menu MENU

Metoder til at dyrke kærligheden til dig selv og være god ved dig selv

Kærlighed til sig selv. Ens forhold til sig selv kan måske virke ubetydeligt for nogen, mens andre er klar over vigtigheden af det, men er usikre på, hvordan man begynder rejsen. For at elske sig selv er en rejse og ikke en destination, men en vej, man kan vælge at følge. Denne vej fører til et bedre liv, for hvis du synes, du fortjener det bedste, hvorfor så nøjes med mindre end det? Her er nogle tips fra os, så du kan begynde at leve den bedste udgave af dit liv💕

Udtryk dig – Find din passion, dit afløb, din måde at forbinde dig med dine følelser og din intuition på. Find ud af, hvor du synes, at du virkelig kan slippe dig selv, din kreativitet og lidenskab løs, og begynd at dyrke det, så meget som muligt. Når du laver noget, du elsker, hjælper det dig med at distancere dig fra alt det andet, der sker, og foretage dig noget tilfredsstillende. Det kan være hvad som helst, lige fra sport, kunst eller noget helt andet. Bare find frem til det, og dyrk det.

Fake it till you make it – Det kan virke lidt mærkeligt, men simuler, indtil du er der. Selvom du måske ikke føler, at det er sandt, når du ser dig selv i spejlet og roser dig selv for noget, så vil det føles rigtigt efter et stykke tid. Opfør dig, som om du tror på det, du fortæller dig selv. Hvis du lader tanken “ja, jeg er en led kælling” styre dig, så bliver du en led kælling #faktum. Se dig oftere i spejlet, ros dig selv mere, se dig selv i øjnene, og acceptér det, du ser: Du er smuk, du fortjener det bedste, du er kompleks og vigtig. Stol på os!

Åbn op – Ja, det er svært – og ja, det er nødvendigt. Du bliver nødt til at lære at åbne dig, vise dit virkelige jeg frem, så dem, der elsker dig, virkelig elsker DIG, og ikke en eller anden personage. Det betyder også, at du skal vise det, når du er ked af det, så andre kan tage sig af dig og passe på dig. Hjælp andre, og lad dem hjælpe dig, for kærlighed til dig selv er ikke noget, du skal dyrke alene! #teammål


Lykkelige sted
– Find dit lykkelige sted – enten et fysisk sted eller et mentalt sted. Er det i skoven, på stranden, når du tænker tilbage på gode, gamle minder, din perfekte fremtid, eller når du ser godt ud? Måske oven i købet når du lige har det der særlige sæt lingeri på… – du ved godt, hvilket. 😉 Find dit lykkelige sted, tag derhen så ofte du kan, og svælg i det.

Reflekter – Lær mere om dig selv, hvad der virkelig irriterer dig, hvad du kan lide, hvem der er en del af din omgangskreds, og hvad de bidrager med til dit liv? Hvorfor har jeg visse ting med mig i bagagen? Hvad kan jeg gøre for at ændre det, jeg ikke kan lide, og hvad kan jeg gøre for at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre? Lav om på det, du har brug for, for at kunne elske dig selv og dine omgivelser, og beløn dig selv, når du gør det. Uanset om det handler om at købe den body, du har haft stående på din ønskeliste i lang tid, eller måske købe den der cupcake fra dit yndlingsbageri.


Rutine
– Opbyg en sund rutine. Hvad er dit sovemønster? Får du virkelig otte timers søvn? Giver du i virkeligheden din krop de næringsstoffer, den har brug for? Spis mere frugt, grøntsager, dine yndlingskulhydrater🍕, og drik vand! Begynd at dyrke (ja, her kommer det irriterende ord) mindfulness… Måske kan du begynde at meditere, motionere, dyrke yoga eller downloade nogle mindfulness-apps på din smartphone. Skab klarhed for dig selv. Har du brug for motivation? Så tjek HKMX-kollektionen ud.

Kort sagt, så se på dig selv, som du ønsker, at verden skal se dig, som du ønsker, at dine kære skal se dig, og oven i købet sådan, som du ved, at du bør behandle dig selv. Vi håber, at du med disse tips er kommet et par skridt tættere på at leve den bedste udgave af dit liv. Husk at leve livet mere som Cher fra filmen Clueless eller Elle Woods fra Blondinens Hævn.
💅#kærlighed til sig selv

 

Comments