Open the menu MENU

TIPS til at komme ud af din komfortzone

Vil du gerne udfordre dig selv og komme væk fra bare at være “normal”? For at nå dit mål er du nødt til at træde ud af din komfortzone. Det er tid til forandring! Fra nu af skal du gøre lige, hvad du har lyst til. Så hvordan tager du det første skridt til at komme ud af din komfortzone? Vi har lavet en liste med nogle tips til dig.

Sådan kommer du ud af din komfortzone
Hvor længe siden er det, at du sidst prøvede noget nyt? Hvis du skal tænke længe over det, er det tid til noget nyt. Hvis du normalt fortrækker at holde dig fra alt, der er nyt og spændende, så vil dette være en skræmmende opgave for dig. Men din belønning vil være stor bagefter, når du har haft det sjovt og vil se frem til at prøve mere. Stol på os!

Vær åben
Når du lader dig selv være åben over for ting, der er uden for din komfortzone, er det vigtigt, at du ikke har nogen forventninger, så du ikke bliver skuffet. Vær bevidst om, hvad du vil og ikke vil, men lad dig ikke begrænse af dine egne forventninger.

Gå roligt frem
Hvis det er en stor udfordring for dig at komme ud af din komfortzone, skal du starte i det små og i dit eget tempo. Så vil du turde det hurtigere, og du får det rent faktisk gjort. Se, hvad du kan gøre i din hverdag for at bygge op til det trin for trin.

Tal med andre om dine planer
Ved at dele dine planer med andre, gør du dem også mere virkelige. Andre vil jævnligt spørge, hvordan det går med planerne, og så er der større sandsynlighed for, at du fortsætter. Når du har nået dit mål, vil du også finde stor tilfredsstillelse i at tale om dit resultat.

Acceptér, at udfaldt kan blive anderledes
Når noget ender på en anden måde, end du håbede på, så skal du ikke give op. Tænk lidt over det, se det som en erfaring og stol på, at næste skridt tager dig videre.

Lad være med at tænke på, hvad andre tænker om dig
Er du helt oppe at køre over din plan, men der er en, der er helt uenig med dig? Lyt til, hvad den anden siger, og se, om du kan bruge den information til noget. Det gælder især, hvis du er meget påvirket af, hvad andre mener, så er det godt at holde fast i dit eget mål. Du skal gå din egen vej i livet sammen med mig, mig selv og jeg. Du ved selv bedst!

Er du nu klar til at sætte dig nogle mål og træde ud af din komfortzone? Hvis dette inkluderer en (alene)tur til en solrig destination, så husk at opdatere dit udvalg af bikinier med vores nye swimwear-kollektion.

Comments