Open the menu MENU

Gratis gave: Naughty Box til valentinsdag

Gør dig klar til vores frække, gratis gave! Hvis du ønsker at overraske din særlige valentinkæreste, og du er frisk på noget lidt anderledes, så har vi den perfekte Naughty Box til valentinsdag med sexet tilbehør fra vores Private Collection. Sæt krydderi på tilværelsen! Læs her, hvordan du deltager i vores spændende konkurrence.

Lad mig forføre dig
Hvis du leder efter spændende, forførende lingeri med matchende tilbehør, så er vores Private Collection helt klart noget for dig! Kom ud af din komfortzone, og overrask ham (eller hende) med et pirrende sæt til valentinsdag. Og hvis du godt kan lide at lege, så er den sexede terning et must som prikken over i’et på din forførende overraskelse.

Naughty Box
For at gøre valentinsdag helt uforglemmelig har vi sammensat en meget speciel Naughty Box. Med Private Starter’s Kit er du klar til en pikant aften. Hop ud på badeværelset og ifør dig catsuiten (psst: glem ikke brystvorteskjulerne!) og fuldend det hotte look med hofteholder, håndjern og kropskæde. Den sexede terning skal nok få sat skub i din valentinsdag. God fornøjelse!

Sådan deltager du
I kommentarfeltet på denne blog skal du fortælle os, hvorfor denne valentinsdag nok skal blive helt uforglemmelig. Lad endelig kreativiteten boble!

Konkurrenceregler
• For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar her på Hunkemöller-bloggen. Konkurrencen kører fra den 1. til den 7. februar 2019.
• Vinderen bliver udtrukket fredag den 8. februar 2019.
• Præmien er en Naughty Box fyldt med et udvalg af tilbehør fra vores Private Collection.
• Så snart vinderen er udtrukket, offentliggøres navnet i en kommentar her på bloggen, hvor vi beder vinderen indsende sine kontaktoplysninger via en privat Facebook-meddelelse.
• Vinderen skal svare inden for 4 dage fra trækningen, ellers vælger Hunkemöller en ny vinder.
• Præmien er som oplyst og kan ikke ombyttes til kontanter eller helt eller delvis byttes for andre produkter og/eller præmier. Præmien fremsendes med posten, eller vinderen kan blive bedt om at afhente præmien i en bestemt Hunkemöller-forretning.
• Ansatte hos Hunkemöller eller vores franchisepartnere kan ikke deltage i denne konkurrence.

 

 

 

Comments