Open the menu MENU

I år bliver det bedste år nogensinde!

Yes: 2019! Et nyt år til masser af memories, challenges og goals, som du garanteret vil opleve med dine forsæt i år! Har du lavet en liste over dine nytårsforsæt? Hvis ikke, så kan du måske blive inspireret af dem, vi har samlet nedenfor. Go, go, go!

Kom i form eller forbliv i form
Har du altid svært ved at holde dig til dine sundhedsmål. Nytårsforsæt er ofte generelle og derfor svære at holde fast i. Gør dem mere konkrete ved for eksempel at lave en aftale med dig selv om at træne mindst 2 gange om ugen i 2019. Eller: Afprøv mindst 3 forskellige sportsgrene sammen med din BFFF (best fit friend forever). Her må et nyt sportsoutfit selvfølgelig ikke mangle! Se den nyeste DK1985 by Doutzen sportskollektion nu, og scor dit yndlingsoutfit.

Lille, men fin
Er du ikke klar til drastiske ændringer? Så start med nogle små mål først. På den måde arbejder du hen imod det større mål hele tiden; Det går bare lidt langsommere. Men det gør ikke noget! Små skridt giver det samme resultat. Er det dit mål at spise sundere? Så start med bevidst at spise sundere et par dage om ugen og planlæg nogle cheat days. Vores tip: Det er sjovere og lettere at være flere om det!

Mig-tid, også i 2019
Mental health er utrolig vigtig! Af og til fortjener du bare at nyde øjeblikke, så sørg for at du planlægger dem. For eksempel til shopping, god mad, et varmt bad eller en dejlig filmmaraton. Du må godt tænke lidt mere på dig selv, og hvis du ikke vil gøre det helt alene, så sørg for at overbevise dine veninder eller kæresten. Ultimativ nydelse!

Spar mere = flere rejser
Gør forskel på dine wants og needs i år, for det resulterer i, at der er mere tilovers til en dejlig (lang) rejse. Lav helst mad derhjemme, hold en ‘no-buy month’ og sælg nogle af de ting, du ikke bruger længere. Forbered dig på ferien, for hvis du nu alligevel har sparet så mange penge op, så fortjener du da en ny bikini!

Comments