Open the menu MENU

Nytårsforsæt 2017.. fra 2016

Fredag d. 30/12/2016 var jeg på min første og sidste løbetur i året! En lidt underlig måde, at slutte året på – men det var overraskende forfriskende. Det er vel heller ikke en nytårs kliché, at ville komme i form, hvis man begynder inden nytåret? Vel?

Jeg vågnede om morgenen med en pludselig trang til at komme ud i solskinsvejret, og findes der i virkeligheden en bedre måde at slutte året på end med sved på panden i godt vejr? Det plejer jo normalt at være forbeholdt sommeren!

Ganske vidst er jeg ikke i verdens bedste form, og jeg har drømt om at finde overskuddet frem til en løbetur hvert eneste år de sidste 5 år – jep, jeg har det samme nytårsforsæt hvert år! Fredag tog jeg altså forskud på det hele. Jeg siger ikke, jeg elskede det, og jeg var da også stakåndet, da jeg kom hjem, men det føltes fantastisk, da jeg nåede min hoveddør! Jeg kom i tøjet og løb. I sådanne situationer er det mere end okay, at give sig selv et kæmpe klap på skulderen.

15750112_10208149277836022_1129653060_n
 

År 2017 skal være året, hvor jeg ikke kun sætter fokus på det ydre, men i lige så høj grad har fokus på det indre. Derfor har jeg ikke kun ét enkelt nytårsforsæt, men hele fem. Jeg vil ikke opfinde den dybe tallerken eller redde verden fra hungersnød – men jeg er sikker på, at mine nytårsforsæt også kan komme på din liste!

Nytårsforsæt 2017

  1. Løbe minimum 2x om ugen.
  2. Blive bedre til, at give mig selv komplimenter.
  3. Blive bedre til, at give andre komplimenter
  4. Spise kage og dessert uden at få dårlig samvittighed.
  5. Forsøge at spise lidt flere grøntsager.

Drømmen om et sundere liv ligger vel gemt i os alle. Jeg træner pt. 3 gange om ugen, hjemme i stuen på en yogamåtte med frihåndsvægte, men jeg drømmer om at få indlagt faste cardio-dage, og det bliver årets store udfordring! Jeg er dog overbevist om, at mit yndlingssæt fra Doutzen’s nye sportskollektion vil gøre det lidt nemmere at komme ud af døren. De færreste er rigtig pæne, efter træning, men det handler jo om at gøre noget godt for sig selv og et hurtigt kig i speljet og en tommelfinger til sig selv, det gor underværker. I min optik er et lille kompliment til sig selv på vej ud af døren alfa omega for at lære at elske sig selv, og derfor har jeg det med på min liste.

Blog_DoutzenSportsStories02
 

Derudover vil jeg forsøge at være et overskudsmenneske, der også kan glæde andre med et kompliment. Hvor fedt er det ikke lige at gå ned ad strøget og blive stoppet af én, der bare lige vil komplimentere ens jakke, hår eller sko? Det er det fedeste! Min dag og mit humør bliver i hvert fald VÆSENTLIGT bedre.

Jeg får klart nemmest ved at holde mit 4. nytårsforsæt! En enkelt bid af en god jordbærkage og jeg flyver i himlen på lyserøde skyer. Man må gerne. Livet er for kort til ikke at nyde søde sager! Det hele handler om balance, så jeg vil prøve at kombinere det med mit 5. nytårsforsæt og få gang i den juicer, jeg har fået i julegave. Måske jeg skulle se den som en ny og alternativ måde at få flere grøntsager i min dagligdag? Når jeg altså har spist min kage og får tilsluttet den…

Vigtigst af alt vil jeg være mig selv! Elske mig selv, være god ved mig selv, opleve verden og blive rigere på kærlighed… Og jeg håber I vil gøre det samme! Nu vil jeg trække i løbetøjet og skrue op for musikken – så jeg kan udleve mine nytårsforsæt. Jeg håber, vi ses derude!

15571154_10154635658915470_1666862440_n
 

Må 2017 blive dit år!

Comments