Open the menu MENU

SUMMER is calling! Bliv bikini proof med disse tips

SUMMER is calling! Nu hvor sommeren nærmer sig, kan de fleste sikkert godt bruge et par ekstra tips til, hvordan kroppen gøres “bikini proof”! For alle ønsker vel at gå sommeren smilende i møde? Der skal et par helt enkle forandringer eller tilføjelser til din livsstil for at gøre dette super muligt. Hvis du vil være fuldstændig beach-ready til sommeren, så sæt disse tips på din daily to do-liste!

Sleeping beauty
Forsøg at sove mindst 8 timer hver nat. Søvn er godt for din krop og sjæl, og kroppen kræver søvn for at regenerere. Det lyder vel heller ikke helt forkert? Men til tider kan det selvfølgelig være svært at gå tidligt i seng, når der er meget på to do-listerne. Prøv at standse lidt op, ofte kunne en opgave vel egentlig godt udsættes en nats tid? Læg telefonen fra dig en time, før du går i seng, så du kommer ned i tempo og kan slappe af inden søvnen.

Dates!
Gå på date med dine veninder eller ven/veninde. Kom udendørs i det dejlige vejr og spænd rulleskøjterne på sammen med veninderne! Eller gå en lang tur. Måske en løbetur på stranden. På denne måde er du i bevægelse, og healthy lifestyle kræver, at du bevæger dig. Har du mon set vores nye sportskollektion? Du har selvfølgelig brug for et behageligt outfit, når du dyrker sport!

Drikke
Prøv at skære ned på læskedrikke eller andre drikke, der indeholder meget sukker, og byt dem ud med vand! Du kan altid komme frisk frugt i vandet. Det ser jo godt ud og er samtidig rigtigt lækkert! Grøn te kan også anbefales, da den sørger for at fjerne alle affaldsstoffer fra din krop. Forsøg at drikke mindst 2 liter vand om dagen. Tip: Tag en vandflaske med dig, på den måde har du altid vand i nærheden. Start altid dine morgener med et glas vand. Efter en nats søvn er det vigtigt, at kroppen igen får tilført væske!

Shop till you drop
Alle holder af at shoppe, og det fungerer fint som workout! Forsøg at handle mindre på nettet, og gå i stedet i butikker med veninderne. Og en ny bikini prøves naturligvis helst i butikken, hvor du også kan få gode råd. Efter alt det hårde arbejde skal din bikini selvfølgelig sidde perfekt, så du kan shine på stranden!

Move, that ass!
Forsøg at bevæge dig mere! Og det behøver egentlig ikke at være så svært. Du kan for eksempel tage cyklen lidt oftere end bilen eller offentlig transport. Eller du kunne måske gå en tur efter arbejde. Prøv at undgå elevatoren, og tag trappen i stedet. Hvis du lægger disse små tilpasninger ind i din lifestyle, får du mere bevægelse, uden at du behøver komme oftere i fitnesscenteret!

Vil du ændre disse ting i din lifestyle? Begynd helt i det små, så du ikke laver alt på én gang, men hele tiden føjer noget nyt til! Det gør det hele noget nemmere. Good luck!

Comments