Open the menu MENU

Sådan giver du en romantisk aften et sensuelt strejf

Kom fri af dagligdagens trummerum med et strejf af romantik. Overrask din elskede med en romantisk aften (eller lad vedkommende overraske dig!). Og sexet lingeri er naturligvis en vigtig ingrediens. Sæt krydderi på aftenen, og giv den et sensuelt strejf. Sådan gør du.

Lav mad sammen
Start aftenen med et lækkert måltid. Overrask din partner, eller lav mad i fællesskab, og nyd derefter jeres frembringelser sammen. Hvis du ønsker at springe den del over, kan du få dine yndlingsretter leveret til døren. Det er hurtigt og nemt, hvis du ikke er så begejstret for at lave mad, og alligevel er det stadig romantisk. Det er en win-win-situation.

Alt hvad der hører sig til
Lyset er dæmpet, stearinlysene tændt, og musikken spiller – alt sammen små, men alligevel vigtige, detaljer. De giver det lille ekstra sensuelle strejf, som er essensen af en romantisk aften. En duftspray kan også bidrage til stemningen. Vælg en varm duft, så der virkelig kommer romantik i luften.

Drinks og snacks
Drinks og snacks er en anden vigtig del af en romantisk aften. Del hjemmelavede tapas eller andre lækkerier, som I begge godt kan lide. Og hvis du også serverer et glas god vin, er stemningen sikret.

Romantisk film
Stemningen er i top, snacksene er lækre – og nu er det tid til at slå jer ned og se en romantisk film sammen. Mmm – der er dømt ultimativ hygge, særligt hvis du tager isen ud af fryseren, og I spiser hele bøtten sammen.

Massage
Er der nogen mand (eller kvinde) her på kloden, der ikke er vild med en god gang massage? En naturlig, aromatisk massageolie gør det nemmere, og meget dejligere for jer begge. Lad tommelfingrene glide mellem skulderbladene for at få ryggen til at slappe af, og glem ikke at massere nakkeregionen også. Tip: Øreflipperne er meget følsomme, så sørg for at udnytte det. Og nu er turen naturligvis også kommet til dig.

Er du nu helt klar til en romantisk aften? Du kan tilføje et ekstra sensuelt strejf med sexet lingeri. Hvis du virkelig godt kan lide lidt ekstra udfordring og ikke har nogen hæmninger, kan du kigge nærmere på vores Private Collection.

 

Comments