Open the menu MENU

Tips til valentinsdagsdaten i sidste øjeblik og til et lavt budget

Valentinsdag. Den dag på året, hvor du gør lidt ekstra ud af det med din partner og lader romantikken få fuld gas. Øh, fik vi lige mindet dig om, at det er valentinsdag om et par dage, og havde du måske glemt det? Intet problem. Det tager kun et minut at læse disse tips til en valentinsdagsdate i sidste øjeblik og til et lavt budget.

Første date 2.0
En gentagelse af jeres første date er garanti for succes. Det er superromantisk at tage på jeres første date igen (uden alt det akavede). Uanset om I var i biografen, ude at spise eller du inviterede din partner over en aften, så vil det at genopleve daten få det til at føles som den første gang og få det til at slå gnister! Hvor romantisk.

Stå på skøjter
En meget romantisk vinteraktivitet er selvfølgelig at stå på skøjter. Efter et stykke tid på isen kan man putte sig sammen over en kop varm chokolade (med flødeskum selvfølgelig). Det er nemt at organisere, billigt og åh så romantisk! Den ultimative vindersituation.

Hjemmekok
Er det altid dig, der står og slider i det i køkkenet? Så er valentinsdag den perfekte dag til at bytte om på rollerne og prøve noget nyt. Det kan resultere i et helt særligt øjeblik, og det betyder romance! Det er en perfekt kombination, du behøver ikke at lave mad for en gangs skyld, og maden vil være en overraskelse. Den perfekte date!

Alene sammen
Et hotelværelse behøver ikke at koste alverden, især hvis du booker i sidste øjeblik. Et perfekt øjeblik, hvor I kan være alene sammen, med alt I kunne ønske jer: morgenmad, champagne og et vidunderligt, privat værelse. Og du vil stadig have tid til at købe det perfekt sæt undertøj til valentinsdag.

Pyjamasparty
Et pyjamasparty er ikke kun for veninder, det er også en god måde at bruge tid sammen med din kæreste på! Brug hele dagen i jeres loungewear. Slap af med en langtrukket morgenmad eller en brunch, tag et afslappende bad sammen, se en film – mulighederne er endeløse. Luk verden ude, og nyd en afslappende dag sammen helt uforstyrrede. Sidst, men ikke mindst, er det en mulighed for virkelig at nyde hinandens selskab.

Sæt lidt krydderi på det hele med vores private-kollektion, og gør valentinsdag helt uforglemmelig!

Comments