Open the menu MENU

Winter hacks: Sådan lærer du at leve med strithår, uldtrøjer der kradser og tør hud

Er du bare helt glad for, at det er vinter? Læs: Masser af lag tøj, en sej vinterjakke, yndlingsboots og skøjter og/eller ski. Vi tilbringer også meget tid indenfor (couch-dating i behageligt loungewear), og det er den perfekte sæson til at prøve dejlige (og sunde) opskrifter. Nam! Der er dog et par beauty winter hacks, som du garanteret vil kunne bruge. For hvordan lærer man at leve med strithår, uldtrøjer der kradser og tør hud? Læs mere her!

Uldtrøjer: Go eller no go?
Det er koldt udenfor og du vil simpelthen bare have din uldtrøje på. Men nogle gange bliver du bare helt arrig af det kriblen og konkluderer du allerede efter et par minutter: Glem det. Genkender du det? Her kommer løsningen: Tag en langærmet T-shirt med høj krave på nedenunder. Hvis det ikke virker, så læg trøjen i en balje med koldt vand med en skvæt hvid eddike, som skal ligge i blød i 15 minutter. Gentag en gang til med conditioner. Så er det løst!

Statisk hår
Alle kender til det: Hår, som står ud til alle sider, og de kolde vinterforhold gør det kun værre og værre. Heldigvis findes der nogle tricks, du kan bruge. Opbevar børsten i køleskabet (ja, du læser rigtigt), tag tøj på af 100 % naturlige materialer, og forkæl dig selv lidt oftere med en hårmaske. Tag en hue på udenfor, sprøjt lidt hårlak i huen. Bye bye statisk & strittende hår!

Tør hud…
Føles din hud også lidt mere ru om vinteren og er den svær at holde fugtig? Tag cremen frem! Brug nok creme til huden efter et dejligt bad under bruseren. Brug helst en mere fedtet creme end du plejer (eller olie) og undgå cremer, som er vandbaserede. Prøv også at tage et kortere og mindre varmt brusebad, hvilket helt sikkert gavner huden.

Kom igennem vinteren med de her hurtige tips! Husk nu også vores big sexy sale, og shop et cosy outfit nu det stadig er muligt

 

 

Comments