Open the menu MENU

Hvilket DK1985 sportsoutfit passer til dig?

Står det, at komme i form og blive stærk øverst på listen? Det er den perfekte tid på året til at komme i gang og arbejde på dine mål. Et nyt sportsoutfit vil give dig et kæmpe motivationsboost! Kunne du godt bruge lidt hjælp med at vælge et outfit, der passer til dine behov? Læs vores tips nedenfor!

Move it baby
Er dans lige noget for dig? Det er vigtigt at have det sportstøj på, som giver dig frihed til at udføre dine movespå bedste vis. Vores DK1985 by Doutzen sportskollektion indeholder outfits til både dansog træning. Vi er vilde med de højtaljede leggings med matchende croptoppe. Kollektionen indeholder også en body, som let kan kombineres med en cropped sweater. Move it baby!

Bring it on!
Er du en ægte sportspige og tager du i sportsklubben eller til bootcamp hver uge. Hvis du skal lave squats, er højtaljede sportsleggings det mest komfortable at have på, og hvis du skal træne på løbebånd, så er en sports-bh level 3 det mest egnede. Fuldend dit sporty outfit med en tanktop og cropped sweater, og du er klar til at vise dig fra din bedste side under træningen.

(After)sport er også en sport
Er du træt men tilfreds efter en god træning og vil du tage hjem igen i stil? Gå efter et urban sportslook med en sweatkjole eller vælg en stilfuld joggingdragt. Comfi & fashionable = super kombination! Fuldend dit look med en tote bag, som du stjæler billedet med. Den er desuden stor nok til at rumme dit træningsoutfit, dine indkøb, tage med på rejse eller en shoppingtur!

Comments