Open the menu MENU

Klar på 15 min: Full body fat burning træning

Back to business! Folk er begyndt på deres arbejde (eller i skole) igen, og så er det selvfølgelig godt at finde rytmen (you go girl). Det sociale liv bliver rykket til om aftenen og weekenden, og det kan være du ikke har tid til at træne som du plejer. Med denne 15 minutters full body fat burning træning har du ikke flere undskyldninger. Kast dig ud i en effektiv hjemmetræning lige når det passer dig. Vær med nu!

Hjemmetræning
Fitness & lifestyle coach Kasia Rain viser dig, hvordan du kan styrke din krop. Det bedste ved denne full body træning er at du kan udføre den derhjemme. Tag dit yndlingssportstøj på, find et sted og start! No more excuses!

Kasia Rain har den nye Urban ChicX by Xenia Overdose sportskollektion på. Look good & feel good!

Derfor er hjemmetræning så godt:

Spar tid og penge
Først og fremmest sparer du en masse penge. Det eneste du har brug for er et sportsoutfit, en måtte og en drikkeflaske. Du sparer også masser af tid. En intensiv hjemmetræning varer ikke mere end 15 – 30 minutter. Det er lige den tid, du bruger på at tage over i fitnesscentret!

Du behøver ikke at vente
Der er intet så irriterende end at stå og vente ved maskinerne. Træner du hjemme, er du hele tiden i sportmodus og kan du udføre øvelserne direkte efter hinanden. Trænger du alligevel til lidt mere til hjemmetræningen? Så kan du købe en kettlebell, gummibånd eller ankelvægte for næsten ingenting.

Stay tuned! Der kommer en træning specielt for ballerne inden længe.

Comments