Open the menu MENU

Hvorfor det er vigtig at bruge sports-bh

Enhver idrætsudøver ved, at det er vigtigt at spise sundt (fordi det er brændstof til kroppen), men det er også vigtigt med et godt sports-outfit! Hvad skal du nu være opmærksom på, når du anskaffer et sports-outfit/en bh og hvad passer til dig? Læs her!

Hvad skal du være opmærksom på?
Et godt sports-outfit er lavet af et åndbart og hurtigttørrende materiale. Det må heller ikke kradse og være ukomfortabelt, så det hindrer dig under din workout. En sports-bh er et must for enhver kvinde. En almindelig bh er ikke beregnet til transpiration, er ikke åndbar og ikke strækbar. Derudover opfanger den kun 38 % af bevægelserne, mens en sports-bh opfanger op til 74 %. Ved at bruge solide materialer og bredere stropper, bevæger brysterne sig med kroppen, hvorved risikoen for smerter og skader reduceres.

cover Sylvie Sport
Hvad passer til dig?
Vore sports-bh’er er inddelt i tre forskellige levels og giver den helt rigtige støtte ved både let som høj intensitet. Hvilken sports-bh er det perfekte match for dig?

Level 1 support – Vore level 1 sports-bh’er er perfekte til skålstørrelse A-D ved low impact sportsaktiviteter som pilates og yoga.

Level 2 support – Vores level 2 kollektion er specielt udviklet til at give god støtte til skålstørrelse B-F under middel intensitetssport som fitness, spinning og skisport.

Level 3 support – Disse level 3 sports-bh’er giver maksimum støtte og holder det hele på plads under højintensitetssport som løb, boksning og crossfit.

Comments