Open the menu MENU

Vil du holde motivationen til at blive ved med at træne? Sådan gør du det.

Det er midt om vinteren, og det er koldt udenfor, måske lidt for koldt. Er du begyndt at komme på undskyldninger for ikke at tage i træningscenteret? Hvordan holder du motivationen til at blive ved med at træne? Det er faktisk ret enkelt. Sådan gør du det.

Træn indendørs
Løsningen er at træne indendørs. Du kan træne året rundt, så der er ikke nogen undskyldning for at tage en vinterpause. Derudover kan du træne i de trygge rammer af dit eget hjem. Så skru op for din full body fat burning-træning, og kom i gang! Og kun få skridt fra dit ”hjemmetræningscenter” er dit brusebad. Se, det er praktisk! Tro mig, du vil være stolt af dig selv.

Sæt mål
Det hele handler om at nå dine mål. Og når det kommer til træning, er der mange mål, du kan sætte for dig selv: vægttab, øget styrke, forbedret udholdenhed, forbedret immunsystem – alt er muligt. Det er ikke en dårlig ide at have et hovedformål i tankerne, men det er godt at starte med mindre mål, og det er nemmere, end du tror.

Træningssæt
Et træningsæt er uundværligt til din træning. Med sportskollektionen DK1985 by Doutzen vil du føle dig motiveret igen, og intet kan stoppe dig (at se godt ud = at have det godt) For at gøre valget sværere (eller måske nemmere) har vi en helt ny HKMX-sportskollektion at vælge fra.

Husk
I de øjeblikke hvor det bliver hårdt, og du virkelig ikke har lyst til at træne mere, så husk dette: det er sundt. Husk, at det er virkelig godt for dig at træne. Det hjælper også, hvis du ved, hvorfor det er sundt (det forbedrer din form, dit immunsystem får et boost, du kan sove bedre, osv.) så opfrisk fordelene, og lad dig inspirere.

Beløn dig selv
Det lyder måske lidt som en kliché, men det virker: forkæl dig selv en gang imellem. Det liver dig op og giver dig ny energi til at fortsætte. Vi skal dog være lidt strenge på dette punkt. For at gøre det lidt klarere, så ville det være lidt for meget af det gode at forkæle dig selv hver dag. Godt at vide: chokolademælk er en lækker snack, og så er den god for dig. Det lader til, at du kan træne længere efter at have drukket det, og det indeholder ingredienser, som er gode i en drik efter træningen.

Følg disse tips, og bliv motiveret.

Comments