Open the menu MENU

TREND alert! Dogkinis bliver uden tvivl sommerens helt store hit ☼

Hunden kan matche dit barn, din ven, din mor eller veninde. Det er hot! Sidste efterår blev onesies til hunde allerede et stort hit, og derfor introducerer vi nu dogkinien (en bikini til hunde). Så sødt! Dine strandbilleder bliver nu endnu sjovere med din hund i en dogkini.

Sommeren er på vej!
Det er snart sommer, så nu begynder solen forhåbentlig snart at varme vores lille land op. Så er det tid til lange eftermiddage på terrassen, picnic i parken, men selvfølgelig også solbadning på stranden! Vi har bekymret os om at se godt ud på stranden hele året, men har du tænkt på din hund? Din firbenede ven elsker at være med på stranden, men ville det ikke være sødt, hvis han eller hun kunne have samme stil som dig på stranden?!

Dogkini og dogshorts
Der er blevet taget højde for deres køn og forskellig racer, så kollektionen med dogkinier består både af bikinier og shorts til hunde. Derudover matcher kollektionen fuldstændigt vores nuværende kollektion af swimwear. For eksempel matcher de viste styles nedenfor helt perfekt med Leopard Lady-bikinien og Leopard Lady-badedragten i vores nuværende kollektion af badetøj. Denne sommer kan du endda matche din hund. #lifegoals!Modellerne fås i XS, S, M og L. Fra 15. april vil der være tre forskellige dogkinier og to dogshorts tilgængelige. Kollektionen af dogkinier vil være tilgængelig online og i udvalgte butikker. Priser fra 14.99 € til 24.99 €.

Del med dem, du holder af
Hvis du slet ikke kan vente med at dele denne trend med dine venner, kan du tage et skønt billede af dig og din vovse i dens dogkini og dele det på Instagram med #YEShunkemöller. Hvem ved, måske vil du se dit billede dukke op på vores tidslinje (@hunkemoller) eller i Stories!

Husk: fortæl det til dine veninder, kollegaer eller familien! Du kan nemt dele denne artikel via mail, WhatsApp eller på Facebook.

Comments