Open the menu

Hunkemöller kampagne: frequently asked questions

Fra d. 06/05/2017 tilbydes alle købende kunder over 18 år en værdikupon.  Værdikuponen omfatter to forskellige kampagner: 1 butiks-kampagne og 1 online-kampagne. Obs: Man kan altså benytte sig af begge kampagner, og for begge kampagner er der altid gevinst. 

 

Kampagne 1: online-kampagne

Hvordan virker det?

Alle kuponer har også en unik online kode, som deltagerne kan vinde flotte gevinster på, for eksempel et Hunkemöller gavekort med en værdi på 2000,- eller et hotel gavekort på 1000,-. Mellem d. 6. maj og d. 24. juli 2017 kan deltagerne tjekke deres kode på hunkemoller.dk/vind. Der vil altid være en rabat på minimum 50,- som kan indløses online ved køb for minimum 500,-. For at kunne deltage skal deltageren udfylde et antal personlige oplysninger (mailadresse, fornavn, fødselsdato, køn, etc.) og acceptere modtagelsen af Hunkemöllers nyhedsbrev og andre partnere. Man skal sige ja for at kunne deltage. Efter deltagelse modtager deltageren pr. e-mail mere information om de vundne gevinster, og hvordan disse kan indløses. Hunkemöllers værdikupon kan udelukkende indløses online i webshoppen ved at udfylde koden i indkøbskurven

Hvad kan jeg vinde?

Ved deltagelse får du rabat på 50,- som kan indløses online ved køb for minimum 500,- og en kupon til et gratis Pixum fotoalbum til en værdi af 75,- eksklusiv fragtomkostninger på 37,-. Desuden kan deltageren vinde en hovedgevinst: et Hunkemöller gavekort med en værdi på 2000,- eller et hotel gavekort på 1000,-. Maksimalt 1 værdikuponkode per køb. Præmierne og rabatterne kan ikke ombyttes til kontanter eller gavekort.

Hvornår kan jeg deltage i kampagnen?

I perioden fra d. 6. maj og d. 24. juli 2017.

Hvordan kan jeg indløse rabatten?

Du kan lave en bestilling på hunkemoller.dk. Ved køb for minimum 500,- kan du indtaste din kupon kode i webshoppen.

Jeg har modtaget en ny fold og vind kupon med kode. Kan jeg deltage mere end én gang?

Ja det er tilladt! Du har endnu en chance for at vinde hovedpræmien.

Jeg ønsker at kontrollere min kode, men jeg har ingen computer. Hvad så?

Du kan kontrollere din kode på en hvilken som helst computer, bærbar eller smartphone med en internet forbindelse.

Jeg har angivet min kode, men den bliver ikke accepteret. Hvad så?

Der er muligvis en tastefejl ved indtastning af koden eller du har glemt at indtaste et tal eller et bogstav. Lykkes det stadig ikke efter endnu et forsøg, bedes du sende et foto af din personlige kode til winpromotion@hunkemoller.com. Vedr. Hunkemöllers fold og vind konkurrence. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Jeg prøver at deltage i en kampagne, men får at vide, at der er en fejl. Hvad så?

Din internetforbindelse har muligvis været afbrudt, eller der har været en anden fejl. Prøv igen. Får du samme melding igen, bedes du forsøge fra en anden computer, laptop eller smartphone.

Jeg har vundet præmier, men har ikke modtaget en e-mail med information efter min deltagelse. Vil jeg modtage den?

Beskeden er muligvis havnet i din e-mails spammappe. Hvis du stadig ikke har modtaget beskeden, bedes du sende en e-mail til winpromotion@hunkemoller.com fra den e-mail, som du har deltaget fra. Hunkemöllers fold og vind konkurrence. Du kontaktes hurtigst muligt.

Jeg har deltaget i kampagnen, men ønsker at framelde mig nyhedsbrevet fra Hunkemöller / Rituals?
Hvert nyhedsbrev indeholder et link til framelding. Klik på linket for at framelde nyhedsbrevet.

 

Kampagne 2: butik-kampagne

Hvordan virker det?                 
Alle værdikuponer er forsynet med en printet stregkode. Mellem d. 22/06 og d. 24/07/2017 kan kunderne med deres indkøb få deres værdikupon scannet i butikken og med det samme se, hvor stort et beløb de har vundet: 50,-, 75,-, 200,- eller 4500,-. Beløbet kan kun bruges i butikken og kan bruges på alle varer. Kunden modtager ved deltagelse et beløb på minimum 50,- ved køb for mindst 200,-. Kuponen og den dertilhørende værdi kan kun indløses 1 gang. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.

Hvad kan jeg vinde?
Mellem d. 22/06 og d. 24/07/2017 kan man med sit indkøb få deres værdikupon scannet i butikken og med det samme se, hvor stort et beløb de har vundet: 50,-, 75,-, 200,- eller 4500,-. Kunden modtager ved deltagelse et beløb på minimum 50,- ved køb for mindst 200,-. Kan ikke ombyttes til gavekort eller udbetales i kontanter.

Er denne kampagne gyldig online?
Nej, denne kampagne kan kun benyttes i butikken ved køb for min 200,-. Den kan ikke benyttes online.

Hvad sker der med rabatten når jeg returnerer eller ombytter mit oprindelige køb?
Ved en ombytning eller returnering af et køb, vil rabatten automatisk blive udlignet. Dvs. at du vil få et gavekort på rabatten udleveret.

Øvrige betingelser: Minimumsbeløbet der skal bruges, er 200,- pr. kupon. Maksimalt 1 kupon per kunde per køb. Kuponen og den dertilhørende værdi kan kun indløses 1 gang. Hunkemöllers personale og franchise personale er udelukket fra deltagelse. Kuponen kan ikke oplades på ny. Kan ikke ombyttes til kontanter og/eller et lingerikort. Købte varer kan kun ombyttes til et lingerikort. Kuponen er gratis og må ikke videresælges. Ikke gyldig i kombination med andre kampagner, vouchers og/eller køb. Før denne dato er kuponen ikke gyldig, og efter denne dato udløber værdien på kuponen. Hunkemöller er ikke ansvarlig for tabte eller stjålne kuponer.