Loungewear sets

5 outfits til en aften derhjemme

Hvem der end sagde, at man kun kan have nattøj på i sengen, har åbenlyst ikke prøvet hvor dejligt det er at skifte til noget behageligt, når man kommer hjem efter en lang dag på arbejdet eller studiet. Nattøj er det perfekte hyggetøj! Vi har sammensat 5 outfits til aftenbrug (OOTN – outfit of the night) med pyjamasser’s, slipdresses, kåber og onesies som er behagelige og trendy. Nu har du det perfekte outfit til enhver aften derhjemme.

null

OOTN: Doven søndag

Teknisk set er end oven søndag hele dagen og ikke kun en aften, men siden vi ofte har noget hyggetøj på om søndagen, så har vi sammensat det perfekte outfit til en afslappet søndag. Ha’ denne pyjamas på med et par hjemmesko og tilføj denne kåbe hvis du fryser lidt. Dette outfit er super behageligt og perfekt til en doven søndag.

Shop
null

OOTN: Netflix Night

En hyggelig aften derhjemme med din kæreste jeres yndlings Netflix programmer og snacks, bedre kendt som den ultimative chill aften. Hvad skal du så have på når du slapper af på sofaen? Noget super behageligt selvfølgelig! Fuldend looket med en kåbe og et par lækre sokker. Lav din favorit drink og så er du klar!

Shop
null

OOTN: Girls night

Dine veninder kommer over til en tøseaften! Masser af sladder og hygge. Måske skal I gøre jer klar til en fest senere, men vil du ikke have dit festtøj på under maden, og når du tager make-up på? Ha’ denne behagelige pyjamas på med hyggelige bamse hjemmesko, som dit pre-fest outfit. Brug den fine make-up taske til din make-up samling og lig nogle puder af kunstig pels på sengen og lad tøseaftenen gå i gang! Outfittet er også perfekt til, når I bare bliver hjemme resten af aftenen.

Shop
null

OOTN: Mig tid

Outfittet er perfekt til ‘mig tid’. Når du endelig begynder på den der gode bog eller giver efter for din guilty pleasure (læs: chokolade og dit yndlings reality show), i dette outfit er du klar til at nyde din alene tid! Ha’ dette søde pyjamas sæt på med top og shorts eller ha’ denne nat t-shirt! Top dit look med et par fluffy hjemmesko. Vil du hellere forkæle dig selv med en manicure f.eks.? Brug make-up tasken til dit make-up grej og nyd din aften!

Shop
null

OOTN: Sexy nights

Til nogle lejligheder vil du hellere have noget sexet nattøj på fremfor en fluffy onesie. Kombiner den sexede satin og blonde slipdress med den smukke kimono af chiffon, blonder og satin. Blonderne og satinen gør nattøjet både sexet og behageligt, så du behøver ikke vælge mellem komfort eller sexappeal. Tilføj måske nogle sexede accessories for at pifte det lidt op.

Shop