Månedens bedømmelse

Vi og andre kunder er meget nysgerrige omkring hvad du synes om vores produkter. Købte du et lækkert lingerisæt, nattøj eller en bikini? Del din mening om produkterne ved at skrive en bedømmelse! Hver måned gennemgår vi bedømmelserne og vælger en ud. Kunden som har skrevet den bedste bedømmelse bliver udnævnt til Månedens bedømmelses Shero og hun får et Digitalt Gift Card en værdi af 500 kr.!

 

Belinda om...

HKMX Sport bh The Pro Level 3

Købt til brystbevarende operation i forbindelse med brystkræft. Den sidder tæt, holder min tunge barm oppe og former brysterne, så de ikke bliver helt flade. Mine forventninger var ikke store, for har aldrig kunnet finde en sports BH med frontluk i min størrelse, men hold da op den er lækker! Kan slet ikke mærke, at jeg har den på, og skal have sports BH uden bøjle på 24/7 i to uger, så jeg er meget glad for mit køb, selvom leveringen kom en uge for sent, og jeg derfor havde regnet med bare at sende retur. Kan ikke sige, hvor støttende den er til sport endnu, da jeg skal holde mig i ro, men er så glad for den, at jeg blev nødt til at lave en anmeldelse. Jeg vejer 118 kg. hvis det hjælper dig med at tro på, at der også er en størrelse til dig.

Shop Sports Bh'er

Anja om...

Body Cora

Sidder fantastisk. Fedt at man kan tage stropperne af og virker slankende på maveområdet.

Shop Bodyer og Corsager

Camilla om...

Brazilian Meghan

De sødeste trusser jeg længe har set. De sidder fantastisk og er bare virkelig søde

Shop Lingeri Sæt

Amal om...

Højt udskåret bikinitrusse Julia

Underdelen til dette sæt er bare smukke! De skriger sommer og strand, og jeg glæder mig til at bruge dem til sommer! De sidder mega flot både foran og bagpå 1 Jeg glæder mig til at bruge dem!

Shop Bikinier

Ann om...

Bralette longline Sexy Mesh

Vildt flot. Det nederste stykke kryber op under mine bryster pga. størrelsen, men det gør faktisk ikke så meget. Den er dejlig at have på som en mellemting mellem klassisk bh og en bh-top.

Shop Bh'er

Karoline om...

Ikke-formstøbt bøjle-bh Isabelle

Endelig en utrolig flatterende spile-BH for oss med små pupper også! Sitter nydelig på, og nydelig farge! Gir inntrykk av en liten push up effekt pga spilen i midten!

Shop Bh'er

Cecilie om...

Private Body

Elegant og fin, dog lidt lille omkring barmen. Jeg er normalt en str. M, men jeg skulle have valgt en L/XL i denne. Sidder dog okay alligevel.

Shop Private Kollektion

Jose om...

Formstøbt longline-bøjle-bh Maria

Jeg anbefaler den så meget, man bliver simpelthent kun positiv overrasket når man tager denne på. Den er så mega flot og behagelig. jeg har haft den i et halvt år nu, og den er endnu ikke sidt! elsker den!

Shop NOIR Kollektion

Laura om...

Ikke-formstøbt bøjle-bh halterneck Eve - sort

Købte denne bh sammen med min kæreste, som en lille gave til os 2. Den var ikke i præcis min størrelse, men det gør ikke det store lige at gå et nummer op enten i skålstørrelse eller brystmål. Den sidder rigtig behageligt. Den hverken strammer om brystet eller om halsen. Derudover sidder den også rigtig pænt. Den viser både lidt af brystet, men heller ikke for meget. Alt i alt kan den virkelig anbefales.

E+ Bh'er

Emma om...

HKMX Sport bh The Pro Level 3

Sidder rigtig godt på kroppen og giver perfekt støtte

Bh'er med Vattering

Emilie om...

Høj brasilianske Philomena Rebecca Mir

De er vildt fine, jeg elsker at de giver lidt et korset vibe med snore der krydser hinanden, noget af det mest behagelige og pæne.

Høj Talje

For mere information, klik her