Månedens bedømmelse

Vi og andre kunder er meget nysgerrige omkring hvad du synes om vores produkter. Købte du et lækkert lingerisæt, nattøj eller en bikini? Del din mening om produkterne ved at skrive en bedømmelse! Hver måned gennemgår vi bedømmelserne og vælger en ud. Kunden som har skrevet den bedste bedømmelse bliver udnævnt til Månedens bedømmelses Shero og hun får et gavekort til en værdi af 1000 kr.!


Laura om...

Ikke-formstøbt bøjle-bh halterneck Eve - sort

Købte denne bh sammen med min kæreste, som en lille gave til os 2. Den var ikke i præcis min størrelse, men det gør ikke det store lige at gå et nummer op enten i skålstørrelse eller brystmål. Den sidder rigtig behageligt. Den hverken strammer om brystet eller om halsen. Derudover sidder den også rigtig pænt. Den viser både lidt af brystet, men heller ikke for meget. Alt i alt kan den virkelig anbefales.

E+ Bh'er

Emma om...

HKMX Sport bh The Pro Level 3

Sidder rigtig godt på kroppen og giver perfekt støtte

Bh'er med Vattering

Emilie om...

Høj brasilianske Philomena Rebecca Mir

De er vildt fine, jeg elsker at de giver lidt et korset vibe med snore der krydser hinanden, noget af det mest behagelige og pæne.

Høj Talje

Bruunknudsen om...

Lurex Joggingbukser i velour - Brown

Lækkert stof. Størrelse passer

Underdele

Kat om...

Lace Back usynlig g-streng

Sidder som de skal og super fine og behagelige at have på ❤️

G-streng

Bojana om...

Polstret stropløs bøjle -bh Senara

Dejlig og komfortabel bh, der giver god støtte.

Stropløs Bh’er

Mette om...

Formstøbt longline-bøjle-bh Coco - sort

Dejlig pasform og godt hold på barmen.

Bh'er med Vattering

Louise om...

Natkjole Nora - blå

Jeg har lige købt denne til min samling. Den er virkelig sød og har det yndigste Paisley mønster. Pasformen er som altid perfekt og materialerne er bløde og lækre. Den er en fryd at sove i. Skynd jer at købe en mens den stadig er i sortimentet.

Alt Nattøj

Camilla om...

HKMX Sport bh The Pro Level 3

Passer perfekt og er behagelig at have på. Og giver rigtig god support.

Shop Sports Bh'er

Anna om...

Maya formstøbt bøjle-bh

Det er en god og fornuftig bh, man skal vide at det ikke er en bh der pusher brysterne specielt meget op - men den sidder godt og det er selv min yndlings bh. Jeg har selv en del af dem, og skal jeg have en ny bh går jeg ind og ser om der er kommet nye farver - fordi man altid ved den fungerer!

Shop Bh'er med Vattering

Cecilie om...

Private Body

Elegant og fin, dog lidt lille omkring barmen. Jeg er normalt en str. M, men jeg skulle have valgt en L/XL i denne. Sidder dog okay alligevel.

Shop Private Kollektion

Jose om...

Formstøbt longline-bøjle-bh Maria

Jeg anbefaler den så meget, man bliver simpelthent kun positiv overrasket når man tager denne på. Den er så mega flot og behagelig. jeg har haft den i et halvt år nu, og den er endnu ikke sidt! elsker den!

Shop NOIR Kollektion

For mere information, klik her