The Most
Met video

Opdag vores sidste nye innovative Sports-BH'er!

Allstar Xtreme

Vores, til alle tider, foretrukne BH er nu bæredygtig og har masser af funktioner, såsom justerbare stropper, så den er nem at få på, åndbare fyldpuder samt fugtabsorberende stof til de ekstra hårde træningsprogrammer og en justerbar lukning bagpå for ekstra komfort! Denne BH bakker dig op under enhver træning! Fås i størrelse 75B til 95F.

Shop

Infinity

Foretrækker du komfort, mens du træner? Så er vores nye Infinity-BH din bedste valgmulighed! Denne sports-BH med skåle er skabt ved hjælp af en bunden teknologi, hvilket gør, at den hverken har søm eller sting og er super let. Garanti for nul irritation! Da den har justerbare stropper, kan du også bære den på forskellige måder, som passer til din kropsform.

Shop

Pro L3 Athlete

Pro Athlete er inspireret af vores tredje bedstsælgende BH, der holder alting på plads, takket være et understøttende og dækkende design. Den passer perfekt til HIIT-workouts og løbeture i parken. Den fås i størrelse 75B til 95F og har justerbare stropper, så den passer perfekt til enhver kropsform!

Shop

Sports Bh'er

Se det nu