null

Hvad er din perfekte sports bh'er?

Find din sports bh størrelse

Det er meget vigtigt at bruge den rigtige størrelse sports bh,når du træner. Når du motionerer skal din barm have den ekstra støtte. Oplever du smerter i barmen, når du træner? Så er der stor sandsynlighed for, at du bruger den forkerte størrelse.

Vil du vide om du bruger den rigtige størrelse sports bh? Eller vil du finde ud af, hvilken størrelse du burde bruge? Tag denne test! Hunkemöller har udviklet en speciel sports bh størrelses beregner, som kan finde den rigtige sports bh til dig i tre simple steps! Når man skal finde den korrekte sports bh afhænger det af skålstørrelse, og typen af motion man dyrker. På baggrund af dette anbefaler vores værktøj den sports bh, der passer til dine behov.

Vigtigheden af en sports bh i den rigtige størrelse
Når du træner, laver du gentagende bevægelser med høj belastning, som får barmen til at bevæge sig mere. Når du træner uden en sports bh, kan det give smerter i barmen samt skuldre og/eller nakke, og på længere sigt kan det gøre at barmen hænger mere. Derfor er det meget vigtigt at have en sports bh på, som er designet til at give din barm den bedste støtte. Udover den beskyttelse en sports bh giver, så er det også mere behageligt at have dem på. Så det er altid en god idé at have en på!