Derfor skal du bruge en sportsbh

Vi ved alle, at når vi dyrker sport, er det vigtigt med en sund kost. Men vidste du også, at din sportsbh er vigtig? Lad være med at bruge en normal bh, når du træner – uanset om du har store eller små bryster. Materialet i et normal bh er ikke beregnet til sved. Materialet i din sportsbh er derimod strækbart, komfortabelt og kan håndtere sved. Når du træner i en normal bh samler varme og fugt (sved) sig i din bh, hvilket betyder, at bakterier kan fremme hudbetændelse på dine bryster. Derudover er dine bryster et følsomt område med følsom hud, og bindevævet kan nemt blive slidt (eller endda gå i stykker!) Det forhindrer en god sportsbh, og den giver støtte til dit bryst ved at omslutte hele brystet.

Hvilken type sportsbh skal man vælge?

Et godt træningssæt er lavet af åndbart og hurtigttørrende materiale. Derudover bør det ikke lave gnidninger, og det skal sidde behageligt, så det ikke hindrer dig under din træning. En sportsbh er uundværlig for alle kvinder. En normal bh er ikke beregnet til at svede i, fordi materialet ikke er åndbart eller strækbart. Derudover absorberer en normal bh kun 38 % af dine bevægelser i modsætning til en sportsbh, hvor det er mindst 74 % af bevægelserne. Ved at bruge solide materialer og en breddere støtte bevæger brysterne sig med kroppen, hvilket reducerer risikoen for brystsmerter og beskadigelse af brystvævet. Hvad passer til dig? Vores sportsbh'er er opdelt i tre forskellige niveauer og giver den rette støtte til både lette og hårde anvendelser. Hvilken sportsbh passer bedst til dig?

Level 1 støtte: Vores sportsbh'er til level 1 er perfekte til skålstørrelser A-D og er beregnet til sportsgrene med lav intensitet som pilates og yoga.
Level 2 støtte: Vores kollektion med level 2 støtte er specielt udviklet til at støtte bryster i skålstørrelse B-F til sportsgrene med medium intensitet som fitness, spinning og skisport.
Level 3 støtte: Disse level 3 sportsbh'er giver maksimal støtte og støtter under sportsgrene med høj intensitet som løb, boksning og crossfit.

 

Shop onze
Sport Bras