Alt Badetøj

Hvilken bikini farve får dig til at se mere solbrun ud?

Endelig! Din ferie er her endelig! Ligegyldigt om du har lys eller mørk hud, så vil vi alle gerne se godt ud i en bikini. Ingen bekymringer og ikke mere bikini stress! Med denne farve guide så ved du præcis, hvilken farve der passer til din hudtone og får dig til at se mere solbrun ud. En god undskyldning for at shoppe nye bikinier!

Bleg til lys hudtone

Har du en bleg til lys hudtone? Gå efter bikinier i pastelfarver eller andre sarte farver! Tænk på lys rosa eller baby blå. Disse farver passer godt til en lys hudfarve! Med denne type hudfarve er det svært at bruge farver til at se brunere ud. Du kan dog sikre dig, at du ikke ser endnu blegere ud. Undgå stærke og mørke farver, som sort og gul. Kontrasten mellem disse farver og din hudtone vil få dig til at se endnu lysere ud.

 

Mellembrun hudtone

Bliver du lidt solbrændt, eller har du en lidt mørkere hudtone? Fremhæv den! Få dig selv til at se endnu mere solbrændt ud ved at gå i stærke farver, som rød, pink eller koral grøn. Du kan også vælge varmere farver, som beige eller mørkebrun.

 

Mørk hudtone

Har du en smuk mørk hud (eller er du en af de heldige, der skal på to ferier)? Du er heldig! Stortset alle farver passer til din hudtone. Vil du se endnu mere solbrændt ud? Vælg en bikini i en stærk farve (som f.eks. gul eller pink), eller vælg en hvid bikini! Farvekontrasten vil få din hud til at se endnu mørkere ud.