null

Sidste chance! Køb 3, betal for 2, eller få 50% på bh nr. 2

null

Lingeri Sæt

Shop

Lingeri

Lingeri er essentielt for enhver kvinde og grundlaget for ethvert outfit. Hver morgen er lingeri det første man tager på og man har det ofte på, det meste af dagen. Derfor er det vigtigt at lingerisættet man vælger, er behageligt og har god pasform, så det sidder perfekt og ikke irritere eller klør de forkerte steder. Man bør tænke over, og tilpasse det efter det tøj man har tænkt sig at tage på, da synlige trussekanter eller bh stropper på en bar ryg, for mange ikke er ønsket. Derudover kan visse lingerifarver nemmere ses igennem tøjet, hvilket sjældent ser godt ud. Man bør derfor have nogle forskellige lingerisæt at vælge igennem, så man ikke er tvunget til at gå på kompromis.

Årstidens vejr og temperatur har også stor betydning. Der er intet værre end at sidde og fryse i den forkerte BH. Det kan ødelægge ens udstråling og selvtillid, og have negativ indflydelse på ens humør. Det må ikke ske, for med netop lingeri bør det være det modsatte. Det bør få en til at føle sig selvsikker, flot og endnu vigtige, få en til at føle sig tilfreds med sig selv. Det bør fremhæve de rigtige dele af kroppen og fremvise dem stolt og skjule det man ikke har lyst til at vise frem. 

 

Find det rigtige lingeri hos os

Hunkemöller er kendt for vores gode service, et bredt sortiment og så har vi et godt forhold mellem pris og kvalitet. Hos os finder du mange forskellige lingeriprodukter. Vi har helt sikker det rigtige sæt eller lige den type du står og mangler eller leder efter. Om det er bh'ertrusserstrømper nattøj eller bh accessories, så finder du ikke en bedre webshop online for lingeri. Det brede sortiment af bh'er passe både store og små størrelser, og til alle lejligheder du kunne komme i tanke om. Vi har gjort det nemt for dig at finde det rigtige lingerisæt og for de fleste af vores over- og underdele, har vi allerede lavet et match for dig, så du ikke selv behøves at søge, for at finde lige præcis den BH der matcher og passer med det par trusser du har fundet, eller omvendt. 

Vi lancerer nye kollektioner året rundt som passer til sæsonens farver og trends. Så om du leder efter en sommer bikini til strandturen eller et blød og lækker onesie til en kold vinteraften, så finder du den hos os. Hvis du er på jagt efter et basis produkt eller et godt tilbud er der værd at holde øje med vores side, da vi af og til afholder bra parties og fashion weeks med fokus på udvalgte produkter til skarpe priser.

 

Lingeri til fest eller en hyggelig aften

Er det en speciel lejlighed? Eller vil du forkæle dig selv? Hunkemöllers udvalg og kollektioner byder, udover bh'er og trusser, også på et bredt udvalg af strømper og strømpebukser. Gør dit sæt komplet med en matchende hofteholder og strømper. Dette giver et ekstra forførende look hvis du er ude efter sexet og forførende lingeri. Vores frække private kollektion er også værd at overveje. Her finder du frækt lingeri og tilbehør som du med sikkerhed vil blive glad for. Er du i den heldige situation du skal giftes, har vi samlet en flot bryllupskollektion med flot brudelingeri, der kan matche enhver fantastisk bryllupskjole. Vi har samlet det hele i en hvid kollektion hvor der er fokus på detaljen.

Vil du hellere have noget mere dækkende? Noget som kan bruges på en stille hverdags aften. Vælg da nogle flotte strømpebukser eller noget lækker nattøj, som du kan slappe af i og være dig selv. Der er intet bedre end en behagelig pyjamas i vintermånederne

 

Usikker på hvilket lingeri der passer dig?

Mange kvinder har problemet med at finde det rette lingeri. Dette kan skyldes at de ikke har tid, eller ikke kendes deres rigtige størrelse og dermed har fået en dårlig oplevelse. Vi har udviklet det perfekte lingerisæt værktøj som vi har givet navnet Sexy Shape. Er du stadigvæk i tvivl kan du læse vores Perfect Fit guide, eller find ud af hvilket lingeri han kunne tænke sig at du havde på. Er du i tvivl kan du altid tage forbi en af vores mange butikker og få lavet en lingerifitting. Vores kvalificerede butiksansatte har stor erfaring og kan hjælpe og guide dig til at finde det rette for dig.

Du kan læse meget mere om hvordan vi designer vores undertøj her og som altid shoppe dit yndlings sæt lingeri på Hunkemoller.dk, bruger vores fine app eller besøge en af vores mange butikker som er placeret i hele landet. Der er helt sikkert en nær dig. Vi ser frem til at møde dig… og husk, vi har gratis levering til butik.