Lingeri Sæt

Shop nu

Alle Bh'er

Shop

Alt Nattøj

Shop

Alle Trusser

Shop
Love it. Wear it. Share it!

Tag @hunkemollerog del din stil

Se galleri

Hjælp &
for-you

Bryllupsrejse Essentials

Læs mere

Lingeri løsninger til kjoler

Læs mere

Undertøj til hvidt tøj

Læs mere

Frækt lingeri der giver hverdagen et strejf af glamour

Lingeri er essentielt for enhver kvinde, som elsker at føle sig feminin og sexet. Det er den bedste form for selvforkælelse, som samtidig giver selvtillid fra morgen til aften. Så find det rette design og nyd den behagelige pasform, det rige udtryk og de forskønnede detaljer. Det er vigtigt, at lingerisættet du vælger matcher din personlighed, udtrykker dit humør og passer til alle dine specielle øjeblikke. Med lingeri fra Hunkemöller kan du altid være sikker på god komfort, som både er sensuelt, sofistikeret og intimt. Sørg for at tilpasse dit lingerisæt efter dit outfit, så du undgår synlige trussekanter eller bh stropper på en bar ryg. Derudover ses visse lingerifarver tydeligere gennem tøjet end andre. Vælg derfor at have forskellige sæt undertøj at vælge imellem.

Match et par flotte blondetrusser til din foretrukne bh. Måske en balkon bh, push up bh, stropløs bh, bøjlefri top, selvklæbende skåle eller formstøbt bralette, sammensat med en sexet tangatrusse, hipster trusser, g-streng, hotpants, boxershorts, eller brazilian trusser. Måske du ønsker et par højtaljede underbukser i samme farve som bh’en, i matchende mønster og materiale, der former ballerne og sidder helt perfekt. Du vælger selv om der skal være en opstrammende effekt, sømløs detalje eller om bh’en skal være med blonderyg, frontlukning eller have aftagelige stropper. Selvom sort, hvid og beige er de sikre valg for mange, så har vi alle brug for at sætte vildskaben fri med forskellige farver og mønstre engang imellem. Farverigt humør fortjener farverigt lingeri.

Find det perfekte lingerisæt med feminint look og forskønnede detaljer

Hos Hunkemöller går vi aldrig på kompromis og har stor fokus på at give kvinder i alle aldre og alle kropstyper mulighed for at stråle. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor alt fra klassisk undertøj, eksklusivt blondeundertøj til forførende accessories. Vi sætter en stor dyd i god service, et bredt sortiment, innovative detaljer, og et godt forhold mellem pris og kvalitet. Hos os finder du mange forskellige lingeriprodukter i forskellige prisklasser, og vi har helt sikker det rigtige sæt du står og mangler. Om det er bh'er, trusser, strømper , nattøj eller bh accessories, så finder du ikke en bedre online webshop for dameundertøj. Det brede sortiment af bh'er passer både store og små størrelser, og til alle lejligheder du kan komme i tanke om. Vi har gjort det nemt for dig at finde det rigtige lingerisæt, og for de fleste af vores over- og underdele har vi allerede lavet et match for dig, så du ikke selv behøver at bruge tid på at sammensætte dem. Året rundt lancerer vi nye kollektioner som passer til sæsonens farver og trends, men i unikke design som gør dem både personlige og yderst ønskværdige for enhver kvinde.

Lingeri til fest eller en hyggelig aften

Er det en speciel lejlighed eller vil du bare forkæle dig selv? Hunkemöllers udvalg og kollektioner byder, udover bh'er og trusser, også på et bredt udvalg af accessories, som strækker sig fra selvsiddende strømper, netstrømpebukser til pæne hofteholdere m.m. Sexet og selvsikkert lingeri giver et ekstra forførende look – prøv for eksempel en babydoll med gennemsigtige materialer med silkebånd. Vores frække private kollektion er også værd at overveje. Her finder du damelingeri og tilbehør som du med sikkerhed vil blive glad for. Er du i den heldige situation du skal giftes, har vi samlet en flot bryllupskollektion med flot brudelingeri, der kan matche enhver fantastisk bryllupskjole. Vi har samlet det hele i en hvid kollektion hvor der er fokus på detaljen.

Usikker på hvilket lingeri der passer dig?

Mange kvinder har problemet med at finde det rette luksuslingeri. Dette kan skyldes at de ikke har tid, eller ikke kender deres rigtige størrelse, og dermed har fået en dårlig oplevelse. Vi har udviklet det perfekte værktøj til at finde din perfekte bh-pasform, som vi har givet navnet Sexy Shape. Er du stadigvæk i tvivl kan du læse vores Perfect Fit guide, eller find ud af hvilket lingeri han kunne tænke sig at du havde på. Er du i tvivl kan du altid tage forbi en af vores mange butikker og få lavet en lingerifitting. Vores kvalificerede butiksansatte har stor erfaring og kan hjælpe og guide dig til at finde det rette for dig. Du kan læse meget mere om hvordan vi designer vores undertøj her og som altid shoppe dit yndlings undertøjssæt på Hunkemoller.dk, bruger vores fine app eller besøge en af vores mange butikker som er placeret i hele landet. Der er helt sikkert en nær dig. Vi ser frem til at møde dig. Husk, vi har gratis levering til butik.