Sand, vand og sommergraviditet

Alt badetøj

Graviditetsbadetøj til den kommende mor

Er du gravid, men lader det ikke holde dig tilbage fra at nyde sommerens dejlige solskinsdage med lidt plask i vandet, en tur i spa med veninderne eller holde dig i form med et par baner i poolen? En graviditet er en fantastisk gave her i livet, og noget de fleste kvinder glæder sig til. Gør tiden til noget helt særligt med gode oplevelser iført en smart graviditetsbadedragt, som netop er tiltænkt kvindekroppens naturlige udvidelse på maven, hvor din baby ligger trygt. Disse specialdesignede badedragter findes i flere forskellige størrelser, da vi ved, at alle kvinder oplever forandringerne forskelligt, hvilket er helt naturligt og ligesom det skal være. Vores personlighed, interesser og individuelle ønsker til en badedragt er heller ikke de samme. Vi er alle unikke og derfor har Hunkemöller også et bredt udvalg af flotte og smarte modeller. Sørg for at kreere en masse mindeværdige oplevelser under din graviditet, så du har noget positivt at tænke tilbage på mange år ud i fremtiden.

Hvad du skal have på?
Er du i tvivl om hvilket badetøj du kan have på og hvordan du kan nyde både din graviditet og solen? Vil du gerne vide hvordan du kan være trendy og gravid på samme tid? Vi har samlet en guide til dig som er gravid, og ønsker eksklusivt ventebadetøj med populære udskæringer, fine farver, mønstre og smarte detaljer. Vælg dit badetøj i en klassisk hvid, flot rød, blå, grøn eller gul, eller vælg en badedragt med blomster, striber eller prikker, som udstråler selvsikkerhed og positiv energi. Scroll ned for at blive klogere på det store udvalg og gode tips om hvad du skal vælge at have på!!

Er du i tvivl om hvad du skal have på under din graviditet?

Du er gravid og din krop ændrer sig: Maven vokser, dine bryster bliver større, og dine kurver ser anderledes ud på en smuk og ultra feminin måde. Vi kender alle til de forandringer, din krop går igennem når den skaber et lille nyt liv. Det hele er ét stort mirakel og vi er vilde med det. Det er vigtigt at du lytter til din krop. Find badetøj som både er behageligt og flot. Sørg for at du giver din krop den rette mængde støtte. I takt med, at din barm vokser, vil dine bryster også blive tungere og du kunne potentielt have brug for ekstra støtte, så sørg for, at stropperne er bredere end normalt og lyt til din krop. Den vil fortælle dig, hvad du har behov for.

 1. Bikinitrusser med høj talje
  Bikini trusser med høj talje er den perfekte bikini trusse til dit første trimester. Udover at give ekstra støtte, så er den højtaljede trusse med til at skjule maven lidt. Perfekt til det tidlige stadie af din graviditet hvor du ikke ønsker at dele de gode nyheder endnu. Den er også god til at skjule det, hvis du er lidt usikker over de ekstra kilo på maven.
 2. Tankini
  Tankinien er den perfekte løsning til at dække strækmærker eller hvis du ikke vil udsætte maven for solens stråler. Tankinien kommer i mange forskellige modeller og former. Vælg en tætsiddende model til at definere din talje.
 3. Bikini trusse med lav front
  Er maven blevet stor eller sidder den lavt? Bikinitrusser med lav front bliver din favorit underdel til sommer! På grund af den lave front, vil underdelen sætte sig perfekt under maven og sørger for du kan have almindelige underdele på i hvert stadie af din graviditet.
 4. Halterneck eller bikinier med bøjle
  Hvis du gerne vil have din almindelige bikinitop på, så husk at dine bryster vil vokse og forandre sig under graviditeten. De vil blive tungere og større på grund af voksende mælkekirtler, og derfor skal de bruge en bedre støtte. Vælg en halterneck og/eller en bikini med bøjler, som kan give dig den bedste støtte samtidig med, at du stadig følger den nyeste trend.
 5. Binde Tanga Bikini trusse
  Endnu en favorit bikinitrusse til din graviditet er binde tanga trussen. Du kan bruge dem i alle stadier af graviditeten, fordi du kan justere dem i siderne når du binder dem.

 

Nyd din sommer graviditet

Strand Accessories

Dette er de absolut ’must-haves’ til stranden!

 1. Solhat
  Se fantastisk ud mens du passer på din hud!
 2. Strand pareo
  En strand pareo er det perfekte finish på dit strandoutfit. Det er let at kombinere og style på flere forskellige måder og beskytter også mod solen.
 3. Vandflaske
  Sluk tørsten! Det er særlig vigtigt, at du holder væskebalancen, når du er gravid.
 4. Solcreme med høj faktor
  Under en graviditet så har huden tendens til at være mere følsom pga. hormoner. Når du er gravid bliver du derfor lettere brun, men også lettere forbrændt. Så husk solcremen og pas på din krop.

Godt at vide:

Vidste du at det er normalt at gå ca. 1-2 skålstørrelser op under din graviditet? Derfor er det sjældent at de gamle bikinitoppe passer under hele graviditeten. Derfor er det en god ide at købe nogle nye før du tager på ferie. Der er en stor chance for, at du skal bruge en større størrelse eller mere støtte.
Shop bikinitops

Og uanset om du følger sæsonens trends eller foretrækker en klassisk model, kan du stole på, at Hunkemöller hjælper dig på din vej mod fantastiske oplevelser. Med den rette pasform kan alle kvinder føle sig selvsikre og smukke. Glem ikke at du kan bestille dit foretrukne badetøj online og matche med pænt strandtilbehør eller andre accessories som en strandkjole, badesandaler eller en badekåbe. Du er også altid velkommen til at komme ind og shoppe i en af vores mange fysiske butikker landet over, hvor du kan prøve dine favoritter, inden du køber sæsonens største trends.

Nyt badetøj

Shop