null
Sand, vand, og sommer graviditet?
Alt badetøj

Graviditetsbadetøj

Sommeren er endelig begyndt: Det er tid til at nyde solen! At sole sig på stranden eller slappe af ved poolen er begge perfekte måder at bruge ferien på, men hvad gør du hvis du er gravid denne sommer? Hvilket badetøj kan du have på? Og hvordan kan du nyde både din graviditet og solen? Vil du gerne vide hvordan du kan være trendy og gravid til sommer? Scroll ned!

Hvad du skal have på?
Du er gravid. Din krop ændrer sig: Maven vokser, dine bryster bliver større osv. Vi kender alle til de forandringer, din krop går igennem når den skaber et lille nyt liv. Når du er gravid skal dit badetøj både være både behageligt og flot. Scroll ned for gode tips om hvad du skal have på!

 1. Bikini trusser med høj talje
  Bikini trusser med høj talje er den perfekte bikini trusse til dit første trimester. Udover at give ekstra støtte, så lader den højtaljede trusse dig skjule maven. Perfekt til det tidlige stadie af din graviditet hvor du ikke ønsker at dele de gode nyheder endnu. Den er også god til at skjule det, hvis du er lidt usikker over de ekstra kilo på maven.
 2. Tankini
  Tankinien er den perfekte løsning til at dække strækmærker eller hvis du ikke vil udsætte maven for solens stråler. Tankinien kommer i mange forskellige modeller og former. Vælg en tætsiddende model til at definere din talje.
 3. bikini trusse med lav front
  Er maven blivet stor eller sidder den lavt? Bikini trusser med lav front bliver din favorit underdel til sommer! Pga. den lave front så vil underdelen sætte sig perfekt under maven og sørger for du kan have almindelige underdele på i hvert stadie af din graviditet.
 4. Halterneck eller bikinier med bøjle
  Hvis du gerne vil have din almindelige bikini top på, så husk at dine bryster vil vokse og forandre sig under graviditeten. De vil blive tungere og større pga. voksende mælkekirtler, og derfor skal de bruge en bedre støtte. Vælg en halterneck og/eller en bikini med bøjler, som kan give dig den bedste støtte samtidig med, at du stadig følger den nyeste trend.
 5. Binde Tanga Bikini trusse
  Endnu en favorit bikini trusse til din graviditet er binde tanga trussen. Du kan bruge dem i alle stadier af graviditeten fordi du kan justere dem i siderne når du binder dem.

 

Nyd din sommer graviditet?

Strand Accessories

Dette er de absolute musthaves til stranden!

 1. Solhat
  Se fantastisk ud mens du passer på din hud!
 2. Strand pareo
  En strand pareo er det perfekte finish på dit strand outfit. Det er let at kombinere og style på flere forskellige måder og beskytter også mod solen.
 3. Vandflaske
  Sluk tørsten! Det er særlig vigtigt, at du holder væskebalancen, når du er gravid.
 4. Solcreme med høj faktor
  Under en graviditet så har huden tendens til at være mere følsom pga. hormoner. Når du er gravid bliver du derfor lettere brun, men også lettere forbrændt.

Godt at vide:

Viste du at det er normalt at gå ca. 1-2 skålstørrelser op under din graviditet? Derfor er det sjælendt dine gamle bikini toppe stadig passer. Derfor er det en god ide at købe nogle nye før du tager på ferie. Der et stor chance for, at du skal bruge en større størrelse eller mere støtte.
Shop bikinitops

Neue badetøj

Shop