Kontor påklædning

Hvordan dit undertøj kan hjælpe eller hindre din karriere!

Kan dit undertøj kan hjælpe eller hindre din karriere? Det først skridt til succes er at tro på sig selv og dette kræver selvtillid. Dit lingeri vil ikke være grunden bag din succes, men det vil helt sikker have indflydelse på dit udseende. Dit lingeri kan (ubevidst) have betydning for hvordan du har det, ligesom andre beklædningsgenstande. Find alle vores kontor påklædnings råd om undersøj og hvordan dette kan hjælpe din karriere!

Kropsholdning

Din kropsholding har stor betydning for dit udseende og hvordan folk ser dig. Hvis du altid sidder bøjet forover med runde skuldre har du en lukket kropsholding, hvilket får dig til at se mere usikker ud, end hvis du havde den rigtige kropsholdning. En åben kropsholding (med skuldrene trukket tilbage og brystet frem) har en positiv indflydelse på dit udseende. Det vil få dig til at se mere selvsikker ud og du vil automatisk få samme følelse.

Har du en større barm?

E+ bh'er

Så kan det til tider være svært at bevare en god kropsholdning. Enten fordi det at sidde ret føles som om at barmen vises frem eller fordi du ikke får den korrekte støtte fra din bh. Lyder det bekendt? Løsningen: brug en BH med tykkere stropper for ekstra støtte. Det er også virkelig vigtig at du har den jrigtige størrelse, da den forkerte størrelse ikke vil give dig den støtte du har brug for.

Har du en mindre barm?

push-up bh'er

Så kan det også være svært at holde den rette kropsholding, specielt hvis du er lidt usikker omkring den. Ved at sidde ret kan man blive mere bevidst omkring ens barm størrelse. Løsningen: Brug en BH med vattering for at fremhæve din naturlige bryst form eller giv dine bryster et ekstra løft ved at bruge en push-up bh!

Repræsentabel

Om du skal have et corporate outfit (Læs: Pæn skjorte og nederdel) eller ikke har nogen obligatorisk påklædningsregler, bør du altid se repærsentabel ud. Gæt hvad? Den rigtige BH har stor betydning! Det er altid vigtigt at have et par forskellige BH'er som du kan kombinere med forskellige outfits.

Basic
Bras

T-shirt BH'er

Shop

Plunge BH'er

Shop

Stropløs BH'er

Shop

Brug en t-shirt bh som din hverdags bh. En t-shirt BH har bløde, glatte skåle, hvilket gør dem tæt på usynlige under den rette top. Hvor du normalvis vil se en struktur fra en smuk lace BH gennem en top, vil en t-shirt BH helt sikkert ikke kunne ses. Den er et absolut must-have i dit garderobeskab. Er der andre plusser ved at have en t-shirt BH? Ja, de har vatterede skåle så du ikke skal bekymre dig om nogle ligger mærke at du fryser, når aircondition er sat til høj køling.

Kan du godt lide at gå med flotte toppe eller kjoler med v-hals? Prøv vores plunge bh. Skålene i denne type bh har en lav udskæring, så man ikke ser dem, når man har en top med v-hals. Plus: en plunge bh kan også give en kavalergang der er værd at dø for! Bemærk venligst at en lav udskæring kan være uppassende at have på, på arbejdet.

En passende stropløs bh er en anden must-have i din garderobe. De passer specielt godt til de kjoler og toppe der viser skulderne eller er stropløse! På den måde ser de ikke de irriterende stropper.

Synlige trussekanter

Shop

Elsker du at gå med tætsiddende kjoler eller bukser på arbejde? Så skal du være opmærksom på synlige trussekanter, da ingen virkelig har brug for at se hvilken type trusser du har på I dag. Brug usynlige trusser for at være sikker på at ingen kan se hvilket undertøj du har på. Usynlige trusser har ingen tursselinje, så de kan ikke ses gennem dit tøj.

Et andet tips til tætsiddende kjoler: shapewear! Shapewear får dig til at se tyndere ud og fremhæver dine kurver og talje på en positiv måde. Går du ofte med hvide toppe på arbejde? Så ved du hvor svært det kan være at finde den rigtige farve bh man ikke kan se igennem. Løsningen: Hudfarvede eller røde BH'er. Disse farver skinner mindre igennem under en hvid skjorte end hvide eller sorte BH'er.

Shapewear

Shop