Kontor påklædning

Hvordan dit undertøj kan hjælpe eller hindre din karriere!

Kan dit undertøj kan hjælpe eller hindre din karriere? Det først skridt til succes er at tro på sig selv og dette kræver selvtillid. Dit lingeri vil ikke være grunden bag din succes, men det vil helt sikker have indflydelse på dit udseende. Dit lingeri kan (ubevidst) have betydning for hvordan du har det, ligesom andre beklædningsgenstande. Find alle vores kontor påklædnings råd om undersøj og hvordan dette kan hjælpe din karriere!

Kropsholdning

Din kropsholding har stor betydning for dit udseende og hvordan folk ser dig. Hvis du altid sidder bøjet forover med runde skuldre har du en lukket kropsholding, hvilket får dig til at se mere usikker ud, end hvis du havde den rigtige kropsholdning. En åben kropsholding (med skuldrene trukket tilbage og brystet frem) har en positiv indflydelse på dit udseende. Det vil få dig til at se mere selvsikker ud og du vil automatisk få samme følelse.

Har du en større barm?

E+ bh'er

Så kan det til tider være svært at bevare en god kropsholdning. Enten fordi det at sidde ret føles som om at barmen vises frem eller fordi du ikke får den korrekte støtte fra din bh. Lyder det bekendt? Løsningen: brug en BH med tykkere stropper for ekstra støtte. Det er også virkelig vigtig at du har den jrigtige størrelse, da den forkerte størrelse ikke vil give dig den støtte du har brug for.

Har du en mindre barm?

push-up bh'er

Så kan det også være svært at holde den rette kropsholding, specielt hvis du er lidt usikker omkring den. Ved at sidde ret kan man blive mere bevidst omkring ens barm størrelse. Løsningen: Brug en BH med vattering for at fremhæve din naturlige bryst form eller giv dine bryster et ekstra løft ved at bruge en push-up bh!

Repræsentabel

Om du skal have et corporate outfit (Læs: Pæn skjorte og nederdel) eller ikke har nogen obligatorisk påklædningsregler, bør du altid se repærsentabel ud. Gæt hvad? Den rigtige BH har stor betydning! Det er altid vigtigt at have et par forskellige BH'er som du kan kombinere med forskellige outfits.