#YEShkm vilkår og betingelser

Du besøger denne side fordi du enten har modtaget en besked fra os hvor vi beder om lov til at dele dit billede eller din video, eller fordi du gerne vil vide mere om det brugergenererede indhold på vores hjemmeside.

Hvorfor skal du dele dit billede?
Ved at dele billeder som indeholdende produkter fra Hunkemöller, inspirerer du andre kvinder! Andre kan se hvordan du for eksempel bruger dine sports tights eller hvilken bh som er din favorit. På den anden side kan du selv blive inspireret af de billeder som deles af andre. Udover dette er vi altid interesseret i at se at du er tilfreds med dine Hunkemöller produkter og hvordan du elsker at have dem på!

Hvordan fungerer det?

Du får en besked fra os:
Du har placeret indhold (foto eller video) på Instagram eller Twitter med et produkt fra Hunkemöller og brugt tagget @hunkemoller! Herefter modtog du en besked fra os om, at vi kan lide dit billede eller din video og gerne vil bruge det til vores hjemmesider, salgsfremmende e-mails, annoncer, sociale medier og sociale vægge i butikken. Svar med #YEShkm, hvis du vil have en chance for at være med. Ved at bruge #YEShkm giver du os tilladelse til at vise dit indhold, og accepterer du vores vilkår og betingelser. Da vi modtager et stort antal indlæg, kan vi ikke garantere at dit indhold bliver valgt. Derfor er Hunkemöller ikke forpligtet til at bruge noget af det indsendte indhold. Du modtager ikke en besked, når dit indhold er blevet valgt til brug.

Du ønsker selv at uploade et billede der indeholder Hunkemöller produkter:
Del din Hunkemöller stil og tag os med @hunkemoller for at have en chance for at blive vist på vores hjemmesider, i salgsfremmende e-mails, annoncer, sociale medier og sociale vægge i butikken! Så sender vi dig en besked fra vores Hunkemöller konto. Svar #YEShkm for at give os tilladelse til at vise det og for at acceptere vores vilkår og betingelser. Da vi modtager et stort antal indlæg, kan vi ikke garantere at dit indhold bliver valgt. Derfor er Hunkemöller ikke forpligtet til at bruge noget af det indsendte indhold. Du modtager ikke en besked, når dit indhold er blevet valgt til brug.

Du kan også dele dit billede eller din video, hvor der vises et produkt fra Hunkemöller ved selv at uploade det til vores hjemmeside. På hver side med et fotogalleri, der viser brugerindhold, kan du finde en knap for at uploade dit eget billede eller video. Klik på denne knap, og upload herefter dit eget billede eller video ved at gennemgå nogle nemme trin! Hvis du uploader indhold via vores hjemmeside, sender vi dig ikke nogen besked. Når du uploader dit indhold, giver du os tilladelse til at vise det, og accepterer du vores vilkår og betingelser. Da vi modtager et stort antal indlæg, kan vi ikke garantere at dit indhold bliver valgt. Derfor er Hunkemöller ikke forpligtet til at bruge noget af det indsendte indhold.

Du skal være 16 år eller over for at give os tilladelse til at bruge dit indhold. Hvis du er under 16 år, skal du ikke dele dit billede eller din video med os. Ved at give os tilladelse til at bruge dit indhold bekræfter du at du er mindst 16 år, ejer alle rettigheder i og til dit indhold, eller at du har alle nødvendige licenser, rettigheder og tilladelser til at offentliggøre det indhold, du har indsendt, hvis indholdet er underlagt tredjemands ejendomsrettigheder. Du bekræfter, at du lovligt har ret til at indsende indholdet, og at indholdet ikke er injurierende, ærekrænkende, usømmeligt, pornografisk, voldeligt, uanstændigt, truende, chikanerende, hadefuldt eller anstødeligt, og at Hunkemöller ikke overtræder nogen som helst lov ved at bruge dit indhold. Dette samtykke inkluderer også tilladelse fra alle de personer, der vises i dit indhold (og deres værger, hvis de ikke er myndige). Du frigiver og friholder Hunkemöller og enhver person, der handler på deres vegne, og fralægger dig hermed også ethvert ansvar i forhold til Hunkemöller’s brug af dit indhold.

Privatpolitik:
Ved at svare med #YEShkm eller uploade dit billede eller din video til vores hjemmeside, og acceptere disse vilkår og betingelser, accepterer du at vi bruger dit foto eller din video og viser det på vores hjemmesider, i salgsfremmende e-mails, annoncer, sociale medier og sociale vægge i butikken. Læs venligst vores Privatpolitik for yderligere oplysninger om hvordan vi indsamler og behandler dine personlige data, hvis du ønsker at dit billede eller din video bliver vist af os.
Hvordan bliver dit indhold brugt?
Ved at acceptere vores vilkår og betingelser giver du Hunkemöller de verdensomspændende, evigvarende, royaltyfrie, fuldt betalte, ikke-eksklusive, overdragelige rettigheder til at bruge dit indhold på en måde, der bestemmes i det følgende afsnit, herunder men ikke begrænset til vores hjemmesider, sociale mediekanaler, salgsfremmende e-mails og annoncer og i andre marketings-, salgsfremmende og reklametiltag i alle nu og senere eksisterende medier. Hunkemöller må bruge, vise, gengive, distribuere, overføre, danne afledte værker fra dit indhold, kombinere det med andre materialer, ændre og/eller redigere dit indhold på en hvilken som helst måde efter eget skøn, uden nogen forpligtelse over for dig overhovedet. Bemærk venligst at du også giver os ret til at bruge dit brugernavn, rigtige navn, billede, sted, din lighed, undertekst og anden identificerende information i forbindelse med brug af dit indhold.

Alt det indsendte @hunkemoller indhold vil blive vist på nedenstående websteder:

https://www.hunkemoller.dk
https://www.hunkemoller.ch/de
https://www.hunkemoller.de
https://www.hunkemoller.co.uk
https://www.hunkemoller.es
https://www.hunkemoller.ch/fr
https://www.hunkemoller.fr
https://www.hunkemoller.nl
https://www.hunkemoller.be/nl
https://www.hunkemoller.at
https://www.hunkemoller.se
https://www.hunkemoller.be/fr
https://www.hunkemoller.no

Dit indsendte @hunkemoller indhold kan også deles på vores sociale vægge i vores butikker, i vores salgsfremmende e-mails og annoncer eller på vores sociale medier:

Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
YouTube
Snapchat
HKM App

Hvor længe gemmer vi dit indhold?
Vi gemmer dit indhold i en periode på et år efter at du har givet os dit samtykke til at vise det. Efter denne et-årige periode fjerner vi det fra Hunkemöllers hjemmesider og sociale medier (som tidligere anført). Hunkemöller kan fjerne dit indhold til enhver tid uden forudgående varsel.

Hvordan kan du fjerne dit indhold eller rapportere et billede eller en video?
Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage. Hvis du ønsker at vi sletter et billede eller en video, du har indsendt via hjemmesiden eller ved at bruge #YEShkm, kan du sende os en e-mail med din anmodning til: privacy@hunkemoller.com. Bemærk venligst at din tilbagekaldelse af samtykke ikke påvirker lovligheden af vores brug af dit billede eller din video frem til tilbagetrækningen. Da dit indhold vil blive offentliggjort, kan tredjeparter dele eller bruge dit indhold uden vores viden og godkendelse. Hunkemöller er ikke i stand til eller ansvarlig for at fjerne indhold, der er indsamlet eller delt af sådanne tredjeparter. Du kan kontakte disse tredjeparter direkte for at bede dem om at fjerne dit indhold. Hvis du mener, at et billede eller en video er upassende, anstødende eller krænker andres rettigheder, kan du rapportere dette billede ved at klikke på rapporter-knappen på billedet (udråbstegnet i nederste hjørne til højre) og udfylde felterne.