Minimizer bh

Hvad er en minimizer bh?

En minimizer bh er det modsatte af en push up bh. Det er en bh, som får dit bryst til, at se mindre ud uden nogen form for ubehag! Bh'en er designet til kvinder med større bryster der har brug for støtte og komfort. Få dine bryster til at se en skålstørrelse mindre ud med en minimizer bh!

Shop

Hvordan virker en minimizer bh?

Hvorfor gå med en minimizer bh?

En minimizer bh er den perfekte bh, hvis du har større bryster, men har behov for at lade dem se en skålstørrelse mindre ud - du har måske et outfit, som vil se bedre ud med lidt mindre kavalergang eller måske føler du dig bedre tilpasved, at de ser en størrelse mindre ud. En minimizer bh vil i så fald være din go-to bh! På grund af dens glatte skåle og perfekte pasform er den næsten usynlig under dit tøj!

Shop

En minimizer bh kan være løsningen for dig, men det er stadig vigtigt, at bære denrigtige bh størrelse. Udover det er det også vigtigt, at du bære den rette bh-pasform. Har du større bryster og leder du efter mere inspiration? Tjek vores side med bh tips til større brystereller læs mere om, hvilket badetøj du skal bære, hvis du har en kurvet figur!