Se alle vores forskellige typer trusser

Brazilian, Rio, G-streng. Der er så mange forskellige typer trusser at vælge imellem. Der er en perfekt trusse til alle! At vælge din favorit trusse kan være svært, hvis du ikke kender forskellen på de forskellige modeller. Vi har lavet dette overblik med alle de forskellige trusse modeller så du kan finde ud af hvilken type du bedst kan lide.

G-streng

En G-streng er en t-formet trusse med et tyndt stykke stof bagpå, som sidder imellem ballerne. En G-streng en den perfekte trusse at have på under tætsiddende tøj, da den ikke dækker dine baller, og du derfor ikke behøver bekymre dig om synlige trussekanter. En G-streng findes i forskellige designs som f.eks.: low cut, high cut og den almindelige fit.

Shop

Rio

En rio trusse er generelt dine almindelige trusser. Det er en trusse uden korte ben som dækker dine baller og hofter helt. Den kommer i forskellige modeller som en højtaljet model (sidder over hofterne) og en lav model (sidder under hofterne).

Shop

Brazilian

Forsiden af en brazilian minder om en rio trusse, men bagpå dækker den mindre end almindelige trusser. Den er højt skåret og viser lidt mere af ballerne, hvilket gør at den er en mere sexet udgave af rio trussen. På grund af den høje skæring, bliver dine ben også længere at se på! En brazilian trusse findes også i en shorts model.

Shop

Shorts

Shorts er en tætsiddende trusse med korte ben. På grund af dens pasform er denne type trusse meget behagelig at have på og bruges ofte når man skal sove. Denne model findes i en lav model og en lidt mere “flirtende” model (som viser en lille smule af ballerne).

Shop