Se alle vores forskellige typer trusser

Find dine nye yndlingstrusser fra Hunkemöllers store sortiment! Vælg mellem mange forskellige typer der varierer fra sexede g-strenge, frække hotpants, behagelige boxershorts, flotte tanga og flirtende brasilianske trusser. Der er så mange forskellige typer trusser at vælge imellem, og der er selvfølgelig en perfekt trusse til dig, lige meget om du skal på arbejde, til fest, en tur i fitnesscenteret, overraske din partner i soveværelset eller bare slappe af på sofaen på en søndag!

For at finde de helt rette par underbukser blandt de mange flotte og behagelige modeller, er det vigtigt at kende forskellen på de forskellige typer af trusser. Det kan være vanskeligt at forstå, hvordan de forskellige modeller passer, hvilken pasform de vil have over lænden og hoften, og til hvilke lejligheder hver model kan passe. Det rigtige par trusser kan give den form til din bagdel, som du netop søger, så den løftes op og sidder godt under for eksempel en sød sommerkjole eller et par bukser. Hvor meget du har brug for at shape numsen afhænger naturligvis af din naturlige form. Hos Hunkemöller kan der vælges mellem flere forskellige styles og pasformer. Det samme gælder farver og design, hvor du finder et væld af nuancer og toner, som du frit kan mix og matche med lige den overdel du står med. Vi har lavet dette overblik med alle de forskellige trussemodeller, så du kan finde ud af hvilken type du bedst kan lide.

G-streng

En g-streng er en t-formet trusse med et tyndt stykke stof bagpå, som sidder imellem ballerne. En g-streng en den perfekte trusse at have på under tætsiddende tøj, da den ikke dækker dine baller, og du derfor ikke behøver bekymre dig om synlige trussekanter. En g-streng findes i forskellige designs som f.eks.: low cut, high cut og den almindelige fit.

Shop

Rio

En Rio trusse er generelt dine almindelige trusser. Det er en trusse, der sidder tæt og som dækker dine baller og hofter helt. Den kommer i forskellige modeller som en højtaljet model (sidder over hofterne) og en lavtaljet model (sidder under hofterne).

Shop

Brazilian

Forsiden af en Brazilian minder om en Rio trusse, men bagpå dækker den mindre end almindelige trusser. Den er højt skåret og viser lidt mere af ballerne, hvilket gør, at den er en mere sexet udgave af Rio trussen. På grund af den høje skæring, bliver dine ben også længere at se på! En Brazilian trusse findes også i en shorts model.

Shop

Boxershorts

Boxershorts er en tætsiddende trusse med korte ben. På grund af dens pasform er denne type trusse meget behagelig at have på og bruges ofte når man skal sove. Denne model findes i en lav model og en lidt mere “flirtende” model (som viser en lille smule af ballerne).
Shop

Find den rette model, form og farve

Alle modeller findes i flere forskellige farver og former med eller uden detaljer som et fint broderi, en flirtende sløjfe, et sjovt print eller en flot sten. Vælg mellem klassiske, frække eller farverige modeller, der giver din lingeriskuffe et frisk pust. Hunkemöllers trusser fås i materialer som bomuld, blonder, mikrofiber, mesh og satin. Trusserne har forskellige funktioner som formning, sømløse kanter, høj talje mm.

Der er meget at tage stilling til, når du køber trusser, men ligegyldigt hvilke par trusser du vælger, så får de en speciel funktion for dig. Du vil elske dem for altid at være det bedste valg til netop en bestemt type kjole, aktivitet med vennerne eller flirte med din partner.

Vil du vide, hvordan du bedst vasker dine trusser på den helt rigtige måde? Læs vores vaskeanvisninger for trusser, så de holder på form, elasticitet og farve! Glem ikke at matche dine trusser fra Hunkemöller med en stilfuld bh, fræk hofteholder, elegant kimono eller behageligt pyjamas.