Det perfekte bh fit

Hvordan ved du om din bh sidder, som den skal? Med disse tips kan du tjekke, om du bruger den rigtige bh!

Bh stropperne

Komfort er alfa omega! Dine bh stropper må ikke bore sig ned i huden, men må heller ikke glide ned fra skuldrene.

Borer dine stropper sig ned i huden?

Du bruger muligvis en for stor omkreds (det er tallet i din bh størrelse). Hvis det er tilfældet, så støtter din bh ikke godt nok, så dine stropper gør alt arbejdet. Hurtigt fix: Tilpas stropperne og løsn dem lidt.

Glider dine stropperne ned fra skuldrene?

Så er dine stropper for lange. Prøv at stramme dem ved at justere dem. Hvis du ikke kan justere dem, kan du prøve en anden bh model med klæbende stropper eller prøve en fashionclip som holder stropperne samlet.

Bh omkredsen

Omkredsen giver dig den største del af støtten, så det er meget vigtigt, det er den rigtige størrelse.

Skærer omkredsen sig ind i din hud?

Så er omkredsen for stram, og du har højst sandsynligt en for lille størrelse på. Hvis du har den korrekte størrelse på bør der være plads til to fingre mellem omkredsen og din ryg. Hurtigt fix: Løsn din bh ved at lukke den på en anden krog. Bruger du allerede de yderste kroge? Så skal du bruge en større omkreds.

Glider din omkreds op på ryggen?

Din omkreds er sikkert for løs, og du bruger højst sandsynligt en bh med en for stor omkreds. Hurtigt fix: Stram din omkreds ved at lukke den på en strammere krog. Bruger du allerede de inderste kroge? Så skal du bruge en mindre omkreds.

Skålene

Skålene skal ikke gabe, men brystet skal heller ikke komme ud over skålens kant

Kommer brystet ud over dine skåle eller får du et såkaldt firdobbelt bryst?

Der er en stor chance for, at dine skåle er for små. Passer din omkreds perfekt? Så skal du bruge en større skålstørrelse. Er din omkreds også for stram? Så er det nok bedre med en større omkreds. Hurtigt fix: Løsn dine stropper.

Gaber dine skåle?

Så er dine skåle sikkert for store. Prøv en mindre skålstørrelse! Hvis omkredsen også er for stor, så prøv med en mindre omkreds. Hurtigt fix: Stram dine bh stropper.

Vidste du, at din bh bliver slidt op efter ca. 8 måneders brug, (hvis du bruger den på daglig basis)? Overraskende ikke? Så hvis du har brugt den samme bh regelmæssigt over en længere periode, så kan det også være fordi bh’en er slidt op, og du mangler en ny bh.. Hvis du oplever en eller flere af de ovennævnte problemer med en ny bh, så bruger du højst sandsynligt den forkerte bh størrelse eller model. Find den bh model der passer dig bedst her! vis du har nogle andre bh problemer, kan du tjekke vores andre bh løsninger. Leder du efter din første bh? Vi har disse gode tips til dig!