Det perfekte bh fit

Er din bh for stram i omkredsen eller bøjlen i skålen for lille? Giver din bh ikke den nødvendige støtte? Føles stropperne ubehagelige på skuldrene? Det kan være vanskeligt at vide, hvad problemet er med en bh, der ikke passer korrekt. Derfor har vi i Hunkemöller oprettet den ultimative guide, så din bh altid sidder ordentligt. Så tøv ikke - tjek om du bruger den rigtige bh!

Bh stropperne

Komfort er alfa omega! Dine bh-stropper må ikke bore sig ned i huden, men må heller ikke glide ned fra skuldrene. Det er vigtigt, at de sidder helt rigtigt, for at kunne yde den bedste support til dine bryster, og for at du føler dig godt tilpas.

Borer dine stropper sig ned i huden?

Du bruger muligvis en for stor omkreds (det er tallet i din bh-størrelse). Hvis det er tilfældet, så støtter din bh ikke godt nok, så dine stropper gør alt arbejdet. Dette kan give ømme skuldre og ubehag på huden. Hurtigt fix: Tilpas stropperne og løsn dem lidt.

Glider dine stropperne ned fra skuldrene?

Så er dine stropper for lange. Prøv at stramme dem ved at justere dem. Hvis du ikke kan justere dem, kan du prøve en anden bh-model med klæbende stropper eller påsætte silikone bh stropper, som forhindrer skulderstropperne i at nage eller falde ned. Find dem under accessories.

Bh omkredsen

Det er vigtigt, at bh’ens omkreds passer helt rigtigt. Omkredsen giver den største del af støtten, og har derfor stor effekt på hvordan skålen og stropperne sidder. Sørg derfor altid for, at omkredsen hverken er for stram eller for løs.

Skærer omkredsen sig ind i din hud?

Så er omkredsen for stram, og du har højst sandsynligt en for lille størrelse på. Hvis du bruger den korrekte størrelse, bør der være plads til to fingre mellem omkredsen og din ryg. Hurtigt fix: Løsn din bh ved at lukke den på en anden krog. Bruger du allerede de yderste kroge? Så skal du bruge en større omkreds.

Glider din omkreds op på ryggen?

Din omkreds er med sikkerhed for løs, og du bruger højst sandsynligt en bh med en for stor omkreds. Hurtigt fix: Stram din omkreds ved at lukke den på en strammere krog. Bruger du allerede de inderste kroge? Så skal du bruge en mindre omkreds.

Skålene

Skålene bør ikke gabe, men brystet bør samtidig heller ikke komme ud over skålens kant. Bh’en skal yde den rette support, men uden at det føles for stramt.


Kommer brystet ud over dine skåle eller får du et såkaldt firdobbelt bryst?

Der er en stor chance for, at dine skåle er for små. Passer din omkreds perfekt? Så skal du bruge en større skålstørrelse. Er din omkreds også for stram? Så er det nok bedre med en større omkreds. Hurtigt fix: Løsn dine stropper.

Gaber dine skåle?

Så er dine skåle sikkert for store. Prøv en mindre skålstørrelse! Hvis omkredsen også er for stor, så prøv med en mindre omkreds. Hurtigt fix: Stram dine bh stropper.

Andre grunde til, at din bh ikke sidder som den skal

Vidste du, at din bh bliver slidt op efter ca. 8 måneders brug, hvis du bruger den på daglig basis? Overraskende ikke? Hvis du har brugt den samme bh regelmæssigt over en længere periode, kan det altså være, at selvom din bh passede perfekt da du købte den, at den nu er slidt op, og derfor ikke giver den rette støtte længere. Elasticiteten i stropper og omkredsen kan langsomt forsvinde over tid og skålen kan ændre sig ved forkert vask osv.
Hvis du oplever en eller flere af de ovennævnte problemer med en ny bh, så bruger du højst sandsynligt den forkerte bh-størrelse eller model. Find den bh-model der passer dig bedst her! Hvis du har andre problemer med din bh, kan du tjekke vores andre bh-løsninger ud under bh-typer.
Leder du efter din første bh? Vi har disse gode tips til dig!


Opdag din perfekte bh-form med vores sexy shapes værktøj.

opdag din sexy shape