Hvad er en amme bh?

En amme bh er en special designet bh til amning. Du kan løsne skålen med en hånd, hvilket gør det nemt, at amme din baby uden at skulle tage bhen af. Udover dens funktionalitet, giver en amme bh også den rette støtte og er mere komfortabel at have på end en normal bh.

Hvornår bør du bære en amme bh?

Principelt ifører du dig en amme bh efter din graviditet mens at du ammer. Dog har nogle en amme bh på igennem deres graviditet da de føles mere behagelige end en normal bh. Dette er grundet f.eks. det stof bh'en er fremstillet i. Hvor en normal bh kan føles stram og kan skærer ind i dit bryst strækkes en amme bh og følger formen af dit bryst.

Tip: Vores ikke polstrede amme bh'er er perfekte, at iføre sig som en vente bh. Grundet det bløde og elastiske stof vil en amme bh strække sig, hvis dine bryster vokser.

Recommended For you

Hvordan virker en amme bh?

Du kan enkelt og nemt løsne hver skål af en amme bh ved blot, at løsne klippet fastgjort på bh-stroppen. Dette tillader dig, at frigøre et bryst uden at skulle tage din bh af. Du kan nemt løsne klippet med en hånd, så din anden hånd er fri til at holde om din baby. Tip: Hvis du vil have en amme bh på igennem natten, så bør du iføre dig en uden bøjle da dette er bedre for dine bryster.

Hvilken størrelse burde du have på?

Dine bryster vil fortsat vokse i løbet af din graviditet. Derfor er det klogt at købe en amme bh efter uge 36, da du mere eller mindre ved, hvor store dine bryster er blevet. For en størrelsesangivelse kan du blot beholde den bh størrelse, som du har på i det givent tidspunkt. Vær sikker på at amme bh'en passer godt, når du har den på den sidste krog. På denne måde kan du stramme amme bh'en når du taber dig efter at have givet fødsel. Husk på, at du også skal kunne have amme puder inde i skålene.

Hvad er en vente bh?

En vente bh er en bh hvori skålene er lavet af et elastisk stof, som giver dine bryster plads til at vokse. Ligesom en amme bh føles en vente bh ikke stram og skærer ikke ind i din hud, men den giver dig den ekstra støtte du har behov for. Forskellen med en amme bh er det faktum, at en amme bh er multifunktionel, da du kan løsne dine skåle til amning. 

Er du nysgerrig omkring badetøj du kan bære under din graviditet? Bliv inspireret af vores tips omkring vente badetøj! Eller, tjek vores graviditetesundertøj du kan bruge!