Alt badetøj

Shop

Sæsonens flotteste badetøj

Bliv klar til badesæsonen med den seneste badetøjskollektion fra Hunkemöller. Vælg dine favoritmodeller og farver, så du er klar til årets første badedag. Om det er til en eftermiddagsdukkert hjemme i Danmark, spaophold med veninderne, i din lokale svømmehal eller på stranden på din ferie sydpå i varmen, så er det vigtigt, at du føler dig rigtig godt tilpas i det badetøj du vælger at have på. Helt generelt, så er vores outfit med til at skille os ud, og vi kan gøre vores personlige tøjstil helt unik – sådan er det også med vores badetøj. Det vi ifører os, siger rigtig meget om os som person, vores præferencer og hvad vi udstråler. Det er nemlig sjældent, at vi kvinder viser så meget hud, som når vi bader, og derfor er det vigtigt, at vi udnytter det fuldt ud.

Bikinier, badedragter, tankinier - vi har det hele

Hunkemöllers badetøjskollektion består af bikinier, badedragter, tankinier og et stort udvalg af accessories, herunder selvfølgelig også strandtilbehør. Badetøj fra Hunkemöller sælges separat, så du kan sammensætte din egen bikinitrusser og overdel, lige som du ønsker. Måske du bruger en lille størrelse i den ene del og en større størrelse i den anden del af et bikinisæt, og så er det jo helt perfekt, at man ikke behøver at købe det samlet, men derimod har mulighed for at købe lige præcist det som passer din krop. Om du er en ung pige eller moden dame, slank eller har lidt på sidebenet, er gravid eller noget helt andet, er ligegyldigt, for vi har sørget for, at alle kan blive sommerklar med Hunkemöllers badetøjskollektion.

Vælg dit badetøj efter dit behov

Måske du har behov for højtalede trusser og en bikinitop med push up effekt, eller du ønsker at vise din naturlige barm frem med en fin trekantsbikini og hipstertrusser, g streng eller bikinitrusser med ekstra fine detaljer som bindesnor i siderne eller et lille spænde foran. Om det skal være en bikinitop med ekstra støtte, vattering, med eller uden bøjler, med eller uden stropper, eller andre detaljer, afhænger helt af dine personlige præferencer. Alt efter om du er en aktiv person, eller om du bare ønsker at ligge og sole dig, vil det have stor betydning for, hvad du bør gå efter. Vil du for eksempel have en top i friske farver med en sort, rød, grøn eller blå bikinitrusse, eller ønsker du et ’mix & match’ med forskellige print? Det er helt op til dig! Fuldend dit outfit ved at tilføje matchende strandtøj og accessories, som f.eks. en sarong, solbriller, sandaler og smykker. Gør stranden til din catwalk, og du er klar til ’endless summer days’.

Pas godt på dit badetøj

Hos hunkemöller er vi eksperter i undertøj og herunder også i badetøj. Vi ved, hvor vigtigt det er, at svømmetøj kommer i holdbare materialer, der ikke bleges af klor, salt eller sol. Derfor fremstiller vi kun produkter i gode materialer og badedragtsstoffer som neopren, polyester og elastan. Husk, at alle materialer til en vis grad er følsomme over for stærk sol og tung klor, så pas på dit badetøj ved at vaske dem med flydende vaskemiddel og skyl dem altid af efter brug. På den måde holder de form og farve længere!

Vi hjælper dig med at finde den helt rette model og størrelse til dig

Hvis du er i tvivl om størrelser, modeller eller andet, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi har lavet en størrelsesguide, så du altid vælger den helt rigtige størrelse i både bikini bh og -trusser, samt badedragter og tankini. Har du brug for lidt hjælp til hvilken model der passer til din kropsform? Denne badetøjsguide hjælper dig på vej til at finde det sødeste, frækkeste og mest behagelige badetøj der passer til netop dig og dine behov. Hvis du ikke finder alt du har brug for online på vores hjemmeside, er du også altid velkommen til at besøge os i en af vores fysiske butikker. Find dit foretrukne badetøj og lad badesæsonen begynde med et kæmpe plask!