Badetøjsguide

Hvilket badetøj passer din kropsform?

Velkommen til endnu en sæson fuld af sol, sommer og flot badetøj! Hvor har vi savnet dig. Men hvad skal man vælge, når man skal på ferie i udlandet på en lækker tropisk strand eller i idylliske lille Danmark, i svømmehallen, til strandsport som beach volleyball eller i spabad med veninderne? Denne badetøjsguide hjælper dig på vej til at finde det sødeste, frækkeste og mest behagelige badetøj der passer til din kropsform. Vi ved, at hver en krop er unik og vi har derfor baseret disse 5 typer af badetøj ud fra de mest normale kropsformer. Og bare rolig, denne guide er her kun til at give inspiration. Der er intet forkert i at vælge en bikini fra én af de andre kategorier, hvor din kropstype eventuelt ikke er nævnt. Du bør nemlig købe lige præcis det badetøj du føler dig tilpas i - om det er en todelt bikini med en bikinitop og bikinitrusse, om det er en badedragt eller en tankini er helt dit eget valg. Find det som passer bedst til din kropsform og personlighed, det er den bedste måde at føle dig godt tilpas og dermed sprudle af glæde og dejlig energi. Så lad os inspirere dig og nyde sommeren sammen!

Pæreformet

Er din overkrop fin og smal, men du har brede feminine hofter og er mere pæreformet? Læs: Smalle skuldre og en smal talje med hofter der er bredere end din skuldre. Sæt fokus på overkroppen! Tag en stropløs (bandeau) bikinitop på, for at få dine skuldre til at synes bredere. Eller vælg en overdel i en stærk farve og/eller med print. Er du lidt selvbevidst omkring din underkrop? Vælg en højtaljet bikiniunderdel. Det får dine hofter til at synes mindre og hvis det er nødvendigt dækker den maven. En anden mulighed der altid virker, er at gå med en pareo!

shop badetøj

Æbleformet

Er du velsignet med tynde ben og har du en smal hofte? og er din overkrop kortere og mere fyldig? Så er din krop æbleformet. Gå efter en lavtaljet bikiniunderdel eller en bikiniunderdel med høj benudskæring. En lavtaljet bikinitrusse skaber illusionen af en længere overkrop og sætter fokus på den. Underdelen med høj benudskæring vil få dine ben til at se endnu længere ud! Vil du gerne skjule maven? Vælg en badedragt eller en tankini med plissering i taljen. Plisseringerne vil give overkroppen mere volumen og fremhæve den smalleste del af taljen.

shop badetøj

Timeglasformet

Har du en small talje og brede hofter og skuldre? Så har du den super feminine timeglasfigur. Fremhæv din talje og dine skuldre med en smuk halterneck bikinitop. Har du en større skålstørrelse? Sørg for at vælge en bikinitop med god støtte. En bikini med bøjler og lige stropper er et godt bud! Vælg en monoton farve for at få overkroppen til at synes mindre, men giv dit look et fint twist ved at vælge en top med sløjfe, pynt, nitter eller andre flotte detaljer.

shop badetøj

Atletisk kropsbygning

Har du en small kropsbygning med subtile kurver? Så har du en skøn atletisk kropsbygning. Du kan bære mere excentriske bikinier for at give din krop flere former. Du kan f.eks. vælge en top med frynser eller print for få overkroppen til at synes mere fyldig. Eller vælg en trekantsbikini (med ekstra vattering) for at skabe mere volumen. For at fremhæve hofterne kan du vælge en lavtaljet bikiniunderdel med justerbare stropper. Så vil dine hofter helt sikkert se mere fyldige ud!

shop badetøj

Inverted Triangle

Er dine skuldre bredere end dine hofter? Og er den øverste del af din krop større end den nederste? Så har du sikkert en omvendt-trekants-kropsform! Du kan opnå en mere balanceret kropsform ved at flytte fokus til den lavere del af din krop. Gør det ved at bruge lyse farvede bikinitrusser eller vælg mørkere og simplere farver til dine bikinitoppe. Eller vælg bikiniunderdele med nogle ekstra detaljer så som frynser. Hvis du har en stor skål størrelse er det sikkert mere behageligt at have en bh-overdel på, der giver støtte. Tænk på en halterneck bikini eller en bikinitop med bøjle.

shop badetøj

Alt Badetøj

Shop