Badetøjs guide

Hvilket badetøj passer din kropsform?

Velkommen til sommeren! Hvor har vi savnet dig. Men hvad skal man have på, på stranden? Denne badetøjs guide hjælper dig på vej til at finde det sødste badetøj det passer til din krospfrom. Vi ved at hver en krop er unik og vi har derfor baseret disse 5 tipe ud fra de mest normale kropsformer. Og bare rolig, denne guide er her kun til at give inspiration. Do bør bruge lige præcis det badetøj du føler dig tilpas i. Hvis du ikke har en specifik kropsform betyder ikke at du ikke kan bruge en specifik bikini. Så lad os inspirer dig og nyde sommeren!

Pæreformet

Er din krop mere pære formet? Læs: Smalle skuldre og en smal talje med hofter der er bredere end din skuldre. Sæt fokus på overkroppen! Ha’ en stropløs (bandeau) bikini top på for at få dine skuldre til at synes bredere. Eller vælg en overdel i en stærk farve og/eller med print. Er du lidt selvbevidst omkring din underkrop? Vælg en højtaljet bikini underdel. Det får dine hofter til at synes mindre og hvis det er nødvendigt dækker den maven. En anden mulighed der altid virker er at gå med en pareo!

shop badetøj

Æbleformet

Er du velsignet med tynde ben og har du en smal hofte? og er din overkrop kortere og mere fyldig? Så er din krop æbelformet. Gå efter en lavtaljet bikini underdel eller en bikini underdel med høj ben udskæring. En lavtaljet bikini trusse skaber en illusion om en længere overkrop og sætter fokus på den. Underdelen med høj ben udskæring vil få dine ben til at se endnu længere ud! Vil du gerne skjule maven? Vælg en badedragt eller en tankini med plissering i taljen. Plisseringerne vil give overkroppen mere volumen og fremhæve den smalleste del af taljen.

shop badetøj

Timeglasformet

Har du en small talje og brede hofter og skuldre? Så har du den super feminine timeglas figur. Fremhæv din talje og dine skuldre med en smuk halterneck bikini top. Har du en større skålstørrelse? Sørg for at vælge en bikini top med god støtte. En bikini med bøjler og lige stropper er et godt bud! Vælg en monoton farve for at få overkroppen til at synes mindre, men giv dit look et fint twist ved at vælge en top med pynt eller nitter.

shop badetøj

Atletisk kropsbygning

Har du en small kropsbygning med subtile kurver?Så har du en skøn atletisk kropsbygning. Du kan bære mere excentriske bikinier for at give din krop flere former. Du kan f.eks. vælge en top med frynser eller print for få overkroppen til at synes mere fyldig. Eller vælg en trekantsbikini (med ekstra vattering) for at skabe mere volumen. For at fremhæve hofterne kan du vælge en lavtaljet bikini underdel med justerbare stropper. Så vil dine hofter helt sikkert se mere fyldige ud!

shop badetøj

Inverted Triangle

Er dine skuldre bredere end dine hofter? og er den øverste del af din krop større end den nederste? Så har du sikkert en omvendt-trekants-kropsform! Du kan opnå en mere balanceret kropsform ved at flytte fokus til den lavere del af din krop. Gør det ved at bruge lyse farvede bikini underdele eller vælg mærkere/simplere farver til dine bikini toppe. Eller vælg bikini underdele med nogle ekstra detaljer så som frynser. Hvis du har en stor skål størrelse er det sikekrt mere behageligt at have en bikini top på der giver støtte. Tænk på en halterneck bikini eller en bikini med bøjle.

shop badetøj
null

Alt Badetøj

Shop