Find din perfekte bh-størrelse

80 % af alle kvinder benytter den forkerte bh-størrelse. Find din størrelse gennem tre enkle trin på to minutter.

Bruger du den rigtige bh-størrelse?

Er du i tvivl, om du benytter den korrekte bh-størrelse, så er du ikke alene. Mange kvinder tror, at de kender deres rigtige bh-størrelse, men 80% af alle kvinder benytter faktisk en forkert størrelse bh. For at en brystholder passer perfekt, er det vigtigt, at alle dens dimensioner passer som de skal, uden at kradse, klemme, gnide eller på anden vis føles forkert og ubehagelig. Omkreds, skål og stropper må ikke være for stramme, løse, store eller for små. Vi har derfor samlet en komplet guide, som tager dig gennem de forskellige trin, du bør kende til. Find målebåndet frem og bliv klogere på, om du benytter den rigtige størrelse gennem tre enkle trin - det tager kun to minutter.

Sådan måler
BHMeasurement

Brug videoen og vores bh-guide til at finde ud af, hvordan du måler dig frem til den helt rigtige bh-størrelse, så du altid har den helt rigtige omkreds, stroplængde, skålstørrelse og support til brysterne.

Den perfekte størrelse

Din bh-størrelse består af to ting:

  1. Tallet angiver din bæltestørrelse og svarer til omkredsen lige under brystet.
  2. Bogstavet repræsenterer din skålstørrelse og svarer til målet på det fyldigste sted på dit bryst.

1. Mål din bæltestørrelse / brystkassemål

For at måle din bæltestørrelse er det bedst at måle lige under dit bryst. Stå foran spejlet, og hold målebåndet lige og stramt. Din bæltestørrelse svarer til omkredsen på dit bh-bælte og er angivet i centimeter. Se størrelsesskemaet for bæltestørrelse / brystkassemål nedenfor.

2. Mål din skålstørrelse

Mål dit bryst, der hvor det er mest fyldigt (normalt ud for brystvorterne), hvis du vil måle din skålstørrelse. Hold målebåndet lige rundt om brystet i en vandret vinkel. Sørg for, at det hverken er for stramt eller for løst. Tip: stå foran et spejl, så du kan tjekke, at du holder målebåndet på den rigtige måde. Se størrelsesskemaet for skålstørrelser nedenfor.

3. Indtast dine mål i bh-størrelsesberegneren

For at gøre det hele meget nemmere, har vi lavet en beregner, som hjælper dig, med at finde frem til din helt rigtige størrelse. Når du har målt dine størrelser, kan du indtaste disse mål i bh-størrelsesberegneren, for at se, hvilken bh-størrelse der er rigtig for dig. Din bh-størrelse afhænger af de mål, du indtaster i beregneren. Husk på, at alle kvinder er unikke, og at den anbefalede bh-størrelse, er den perfekte bh-størrelse for dig på papiret. Det er derfor vigtigt at tjekke, om bh'en også sidder helt som den skal, når du får bh’en på. På den måde kan du finde ud af, hvilken bh der passer din krop bedst og føles behagelig. Sørg for, at bh’en og dens pasform føles behagelig, og at den passer til din krop. Fortæl også dine søskende, kusiner og veninder om beregneren, så de også kan finde den helt rette bh-størrelse for dem.