Bh-typer: find din nye favorit bh

Hos Hunkemöller har vi et kæmpe udvalg af bh’er, som passer til dig! Gå på jagt efter din yndlings, og vælg blandt masser af flotte modeller. Fra behagelige push-up bh’er til braletter, bh’er med og uden bøjle eller stropper, bh med lukning foran, minimizers, maximizers, bustiers, amme bh’er, sports bh’er... Der er så mange forskellige bh-typer til forskellige formål, at det hurtigt kan virke forvirrende. Men bare rolig, vi tager dig igennem de forskellige modeller, så du ikke længere føler dig fortvivlet. Med denne bh-oversigt har vi gjort det lettere for dig at se forskellene og vælge dine favoritter ud fra deres specifikationer!

Balcony bh

En balcony bh har skåle med en lav udskæring i et horisontalt snit. Denne type bh løfter og former barmen nedefra, og giver dig en fin kavalergang samt en smigrende silhuet.

Balcony bh'er

Bh’er med bøjle

En bøjle bh har en plastik- eller metalbøjle som sidder neden under skålene og former barmen på en fin måde. Denne type bh giver ekstra støtte og komfort, og passer både til kvinder med små og store barme.

bøjle bh'er

Bh uden bøjle

Denne bh har, som navnet antyder, ingen bøjle. Denne type omfavner og fremhæver brystets naturlige form. De findes som braletter, med eller uden vattering, og som formstøbt- eller ikke-formstøbte bh’er.

uden bøjle bh'er

Braletter

En bralette er en blød bh uden bøjler og uden vattering. Den giver mindre støtte end normale bh’er, men er samtidig meget behagelig at have på. Den har en trekantet form, som føles far og giver samtidig et flot feminint look.

bralettes

Demi bh

Demi er skålens form. Det er en formstøbt bøjle bh, som giver et dejligt løft og som samtidig undlader at dække for meget af barmen. Denne specifikke skålform har nemlig en lav udskæring og dækker kun ca. halvdelen af brystet.

Demi bh'er

Full cup bh

En full cup bh er en bh med en høj udskæring, og skåle der dækker barmen fuldstændig. Det er især en populær model hos kvinder med større barme, da den giver ekstra støtte og support til brysterne, og er skånsom mod skuldrene.

Full cup bh'er

E+ bh’er

Kvinder med større bryster kan til tider have problemer med at finde de rigtige størrelser. E+ bh’er er særligt designet til store barme, med længere bøjler og bredere stropper for at give ekstra støtte.

E+ bh’er

Shelf bh

En shelf bh er en bh med skåle, der har en meget lav udskæring, som lader en del af brystet være blottet. Perfekt til sexede lejligheder.

Shelf bh'er

Longline bh

En longline bh er en bh med en bredere omkreds, som nogle gange går helt ned til taljen eller hofterne. Jo bredere omkredsen er, jo mere støtter den og fremhæver den din talje. Longline bh’er findes både som formstøbte og ikke-formstøbte.

Longline bh'er

Maximizer bh

En maximizer bh minder om push-up bh’en. Den eneste forskel er, at den har ekstra vattering i siderne af skålene, som gør, at barmen ser 2 skålstørrelser større ud. Den løfter og former barmen på flotteste vis, og giver en overdådig silhuet.

Maximizer bh'er

Minimizer bh

En minimizer bh får dine bryster til at se mindre ud, da skålene er designet til at fordele brystvævet jævnt i hele skålen. Den giver den helt rette støtte og komfort til kvinder med større bryster.

Minimizer bh'er

Multiway bh

Med en multiway bh kan du ændre look og pasform på skulderstropperne, så de passer til forskelligt tøj. En multiway bh er funktionel med sine aftagelige stropper, som kan sættes på igen på forskellige måder (f.eks. som en bryderryg).

Multiway bh'er

Bh uden vattering

Denne typer bh er uden nogen form for vattering. Den former sig efter brystets naturlige form og føles behagelig på huden, samtidig med, at dine bryster føles frie. Den egner sig godt til kvinder med både store og små bryster.

Bh'er uden vattering

Selvklæbende bh

En selvklæbende bh er en bh uden stropper eller omkreds. Den har en klæbende side, som kan klistres direkte på barmen og er dermed den perfekte løsning til tøj med en dyb rygudskæring.rygudskæring.

selvklæbende bh'er

Push-up bh

En push-up bh har ekstra vattering i bunden af skålene, som skubber brysterne sammen, så de ser større ud og skaber den perfekte kavalergang. En push-up bh har nogle gange ekstra vattering, som kan tages ud, så kvinder med større barme også kan bruge denne model.

Push-up bh'er

Sports bh

En sports bh er en bh, som er designet til sport og anden form for aktivitet. Den giver ekstra støtte, komfort og bevægelighed, og er lavet af et specielt materiale, som absorberer sved og samtidig tørrer hurtigt.

Sports bh'er

Stropløs bh

En stropløs bh er en bh, hvor man kan fjerne stropperne, som gør den perfekt under toppe og kjoler, hvor man viser sine skuldre frem. En stropløs bh har ofte en bredere omkreds, som giver den nødvendige støtte.

Stropløs bh'er

T-shirt bh

En t-shirt bh er en bh med glatte og sømløse skåle uden blonder eller andre tilføjelser. Da den er sømløs, ses den ikke under tøjet, hvilket gør den perfekt under stramtsiddende bluser, t-shirts og kjoler.

T-shirt bh'er

Anbefalet til dig