Bh typer 101

Der er så mange bh’er at vælge imellem! Fra push-up bh’er til braletter, bh’er med og uden bøjle, bh med lukning foran, minimizers, maximizers, bustiers... Der er så mange forskellige bh typer. Hvad er så forskellen på alle disse typer? Det forklarer vi her! Med denne bh oversigt er det let at kende forskellene og vælge dine favoritter!

Balcony bh

En balcony bh har skåle med en horisontal udskæring. Denne bh løfter barmen og giver dig en fin kavalergang.

Balcony bh'er

Bh’er med bøjle

En bh med bøjler har bøjlerne siddende neden under skålene. Denne type bh giver ekstra støtte og komfort. En bh med bøjler passer både til kvinder med små og store barme.

bøjle bh'er

Bh uden bøjle

En bh uden bøjle omfavner brystets naturlige form.

uden bøjle bh'er

Braletter

En bralette er en bh uden vattering eller bøjler. Den er meget behagelig, det er som om, man slet ikke har bh på, men den støtter ikke så godt som andre bh’er.

bralettes

Demi bh

Demi er skålens form. Denne specifikke skålform er med en lav udskæring og dækker kun ca. halvdelen af brystet.

Demi bh'er

Full cup bh

En full cup bh er en bh med en høj udskæring, og skåle der dækker barmen fuldstændig. Det er en populær bh type hos kvinder med større barme.

Full cup bh'er

E+ bh’er

En E+ bh er særligt designet til store barme. Den har længere bøjler og bredere stropper for ekstra støtte.

E+ bh’er

Shelf bh

En shelf bh er en bh med skåle, der har en meget lav udskæring, som lader en del af brystet være blottet. Perfekt til sexede lejligheder.

Shelf bh'er

Longline bh

En longline bh er en bh med en bredere omkreds, som nogle gange går helt ned til taljen eller hofterne. Jo bredere omkredsen er jo mere støtter den og fremhæver din talje.

Longline bh'er

Maximizer bh

En maximizer bh minder om push-up bh’en, den eneste forskel er at den har ekstra vattering i siderne af skålene, som gør barmen 2 skålstørrelser større.

Maximizer bh'er

Minimizer bh

En minimizer bh får dine bryster til at se mindre ud, da skålene er designet til at fordele brystvævet jævnt i hele skålen.

Minimizer bh'er

Multiway bh

En multiway bh har aftagelige stropper, som kan sættes på igen på forskellige måder (f.eks. som en bryderryg).

Multiway bh'er

Bh uden vattering

En bh uden vattering har intet skum vattering. Den former sig efter brystets naturlige form.

Bh'er uden vattering

selvklæbende bh

En stick on bra er en selvklæbende bh uden stropper eller omkreds, som kan klistres direkte på barmen. Det er den perfekte løsning til tøj med en dyb rygudskæring.

selvklæbende bh'er

Plunge bh

En plunge bh har skåle med en dyb udskæring som er samlet lavt mellem brysterne. Den er perfekt til tøj med dyb halsudskæring.

Plunge bh'er

Push-up bh

En push-up bh har ekstra (gele eller skum) vattering i bunden af skålene, som skubber brysterne sammen, så de ser større ud og skaber den perfekte kavalergang. En push-up bh har nogle gange ekstra vattering, som kan tages ud, så kvinder med større barme også kan have denne model på.

Push-up bh'er

Sports bh

En sports bh er en bh, som er designet til træning. Den giver ekstra støtte og er ofte lavet af et specielt materiale, som absorberer sved og tørrer hurtigt.

Sports bh'er

Stropløs bh

En stropløs bh er en bh, hvor man kan fjerne stropperne, som gør den perfekt under toppe og kjoler, hvor man viser sine skuldre frem. En stropløs bh har ofte en bredere omkreds, som giver den nødvendige støtte.

Stropløs bh'er

T-shirt bh

En t-shirt bh er en bh med glatte sømløse skåle uden blonder eller andre tilføjelser. Da den er sømløs ses den ikke under tøjet, hvilket gør den perfekt under stramtsiddende tøj.

T-shirt bh'er